Nabeschouwing Spartak Moskva - Porto (2-5) || Europa League 2010/2011

Donderdag 14 april 2011 - 19:00 uur

In de Europa League 2010/2011 neemt Spartak Moskva het donderdag 14 april 2011 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Porto. De wedstrijd wordt gespeeld in Olimpiyskiy stadion Luzhniki in Moskva.

Via de Spartak Moskva - Porto live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Moskva - Porto (2-5)

Het Europa League duel tussen Spartak Moskva en Porto is geëindigd in een 2-5 overwinning voor Porto. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 28e minuut dacht Porto op voorsprong te komen via een doelpunt van Hulk. Helaas voor Porto werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 47e minuut was het Porto dat via C. Rodríguez dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. F. Guarín dacht na 47 minuten te scoren voor Porto, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 52e minuut scoorde Spartak Moskva via A. Dzyuba, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 54 minuten spelen wist Porto via R. Falcao de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 72e minuut scoorde Ari namens Spartak Moskva. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 89e minuut leek Ruben te scoren voor Porto, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-5 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Spartak Moskva - Porto
2
5
LIVE Spartak Moskva - Porto 2-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Moskva - Porto teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor A. Dzyuba Spartak Moskva
28' Doelpunt Porto Doelpunt Hulk Porto
28' Wissel Porto Wissel C. Sapunaru voor J. Fucile Porto
47' Doelpunt Porto Doelpunt C. Rodríguez met assist van Hulk Porto
46' Wissel Spartak Moskva Wissel Ari voor Welliton Spartak Moskva
46' Wissel Spartak Moskva Wissel D. Kombarov voor K. Kombarov Spartak Moskva
46' Wissel Porto Wissel Ruben voor João Moutinho Porto
47' Doelpunt Porto Doelpunt F. Guarín met assist van R. Falcao Porto
52' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt A. Dzyuba Spartak Moskva
54' Doelpunt Porto Doelpunt R. Falcao met assist van C. Rodríguez Porto
69' Wissel Spartak Moskva Wissel Ibson voor Rafael Carioca Spartak Moskva
72' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt Ari met assist van A. Dzyuba Spartak Moskva
72' Wissel Porto Wissel J. Rodríguez voor R. Falcao Porto
89' Doelpunt Porto Doelpunt Ruben Porto
Video hoogtepunten en samenvatting Spartak Moskva - Porto
Opstellingen Spartak Moskva - Porto

Voorbeschouwing Spartak Moskva - Porto

Spartak Moskva en Porto spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Spartak Moskva en Porto in de Europa League vond plaats op 7 april 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Porto. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Porto favoriet. 1 keer wist de ploeg van Spartak Moskva te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Spartak Moskva. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.