Nabeschouwing Sporting Braga - Union Berlin (1-0) || Europa League 2022/2023

Donderdag 15 september 2022 - 21:00 uur

In de Europa League 2022/2023 neemt Sporting Braga het donderdag 15 september 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Union Berlin. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Braga in Braga.

Via de Sporting Braga - Union Berlin live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Braga - Union Berlin (1-0)

Het Europa League duel tussen Sporting Braga en Union Berlin is onder leiding van scheidsrechter Filip Glova geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 77e minuut door Vitinha, waarmee Sporting Braga met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Union Berlin dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Sporting Braga uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Sporting Braga - Union Berlin 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Braga - Union Berlin teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor A. Schafer FC Union Berlin
48' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor S. Banza Sporting Braga
60' Wissel Sporting Braga Wissel A. Horta voor U. Racic Sporting Braga
60' Wissel Sporting Braga Wissel I. Medeiros voor A. Djalo Sporting Braga
64' Wissel FC Union Berlin Wissel C. Trimmel voor T. Puchacz FC Union Berlin
67' Wissel FC Union Berlin Wissel G. Haraguchi voor A. Schafer FC Union Berlin
70' Wissel Sporting Braga Wissel A. Ruiz voor S. Banza Sporting Braga
71' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor A. Horta Sporting Braga
77' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Vitinha met assist van A. Horta Sporting Braga 1-0
82' Wissel FC Union Berlin Wissel T. Skarke voor J. Haberer FC Union Berlin
82' Wissel FC Union Berlin Wissel J. Leweling voor R. Knoche FC Union Berlin
82' Wissel FC Union Berlin Wissel K. Behrens voor S. Becker FC Union Berlin
86' Wissel Sporting Braga Wissel A. Castro voor Vitinha Sporting Braga
90' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor K. Behrens FC Union Berlin
95' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor J. Ryerson FC Union Berlin
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Braga - Union Berlin
Opstellingen Sporting Braga - Union Berlin
De opstellingen van Sporting Braga en Union Berlin zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Braga gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Union Berlin zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.