Nabeschouwing Standard Luik - Sporting Braga (1-1) || Europa League 2008/2009

Donderdag 26 februari 2009 - 20:45 uur

In de Europa League 2008/2009 neemt Standard Luik het donderdag 26 februari 2009 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga.

Via de Standard Luik - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Luik - Sporting Braga (1-1)

De Europa League 2008/2009 wedstrijd tussen Standard Luik en Sporting Braga geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 78e minuut dacht Standard Liège op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Mbokani. Helaas voor Standard Liège werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 87e minuut was het Sporting Braga dat via L. Aguiar dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Standard Luik - Sporting Braga
1
1
LIVE Standard Luik - Sporting Braga 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Luik - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor I. De Camargo Standard Liège
34' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor S. Defour Standard Liège
35' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Evaldo Sporting Braga
41' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor André Leone Sporting Braga
43' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor César Peixoto Sporting Braga
45' Wissel Standard Liège Wissel R. Aragón voor S. Bolat Standard Liège
52' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor A. Witsel Standard Liège
55' Wissel Sporting Braga Wissel Alan voor Jorginho Sporting Braga
69' Wissel Sporting Braga Wissel Paulo César voor A. Meyong Sporting Braga
73' Wissel Standard Liège Wissel M. Carcela voor R. Goreux Standard Liège
78' Doelpunt Standard Liège Doelpunt D. Mbokani Standard Liège
85' Wissel Standard Liège Wissel C. Benteke voor W. Dalmat Standard Liège
87' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt L. Aguiar Sporting Braga
87' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Vandinho Sporting Braga
90' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor M. Sarr Standard Liège
90' Wissel Sporting Braga Wissel Orlando Sá voor W. Rentería Sporting Braga
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Luik - Sporting Braga
Opstellingen Standard Luik - Sporting Braga

Voorbeschouwing Standard Luik - Sporting Braga

Standard Luik en Sporting Braga spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Standard Luik en Sporting Braga in de Europa League vond plaats op 18 februari 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Braga. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Sporting Braga favoriet. 1 keer wist de ploeg van Standard Luik te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Standard Luik. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.