Nabeschouwing Stromsgodset - SønderjyskE (2-2) (na verlenging) || Europa League 2016/2017

Donderdag 21 juli 2016 - 19:00 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Stromsgodset het donderdag 21 juli 2016 om 19:00 uur in eigen huis op tegen SønderjyskE. De wedstrijd wordt gespeeld in Marienlyst Stadion in Drammen.

Via de Stromsgodset - SønderjyskE live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stromsgodset - SønderjyskE (2-2) (na verlenging)

De Europa League 2016/2017 wedstrijd tussen Stromsgodset en SønderjyskE geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door M. Keita, waarmee Strømsgodset met 1-0 de leiding nam. Strømsgodset vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Keita op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 69e minuut wist SønderjyskE de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Uhre. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor SønderjyskE nadat T. Kløve in de 121e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-2 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Stromsgodset - SønderjyskE
2
2
LIVE Stromsgodset - SønderjyskE 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stromsgodset - SønderjyskE teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Strømsgodset Doelpunt M. Keita Strømsgodset 1-0
48' Doelpunt Strømsgodset Doelpunt M. Keita Strømsgodset 2-0
52' Gele kaart Strømsgodset Gele kaart voor K. Madsen Strømsgodset
59' Gele kaart SønderjyskE Gele kaart voor M. Rømer SønderjyskE
60' Gele kaart SønderjyskE Gele kaart voor M. Hende SønderjyskE
65' Gele kaart Strømsgodset Gele kaart voor G. Valsvik Strømsgodset
67' Gele kaart Strømsgodset Gele kaart voor B. Adjei-Boateng Strømsgodset
67' Wissel Strømsgodset Wissel F. Kastrati voor Ø. Storflor Strømsgodset
69' Doelpunt SønderjyskE Doelpunt M. Uhre SønderjyskE 2-1
72' Wissel Strømsgodset Wissel P. Moen voor Francisco Junior Strømsgodset
72' Wissel SønderjyskE Wissel T. Kløve voor J. Absalonsen SønderjyskE
81' Wissel SønderjyskE Wissel T. Bechmann voor M. Uhre SønderjyskE
96' Wissel Strømsgodset Wissel J. Parr voor M. Keita Strømsgodset
119' Wissel SønderjyskE Wissel M. Hedegaard voor M. Pedersen SønderjyskE
121' Doelpunt SønderjyskE Doelpunt T. Kløve SønderjyskE 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Stromsgodset - SønderjyskE
Opstellingen Stromsgodset - SønderjyskE

Voorbeschouwing Stromsgodset - SønderjyskE

Stromsgodset en SønderjyskE spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Stromsgodset en SønderjyskE in de Europa League vond plaats op 14 juli 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor SønderjyskE. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is SønderjyskE favoriet. 1 keer wist de ploeg van Stromsgodset te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Stromsgodset. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.