Nabeschouwing Sturm Graz - Dinamo Tbilisi (2-0) || Europa League 2010/2011

Donderdag 29 juli 2010 - 20:30 uur

In de Europa League 2010/2011 neemt Sturm Graz het donderdag 29 juli 2010 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Dinamo Tbilisi. De wedstrijd wordt gespeeld in UPC-Arena in UPC-Arena.

Via de Sturm Graz - Dinamo Tbilisi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sturm Graz - Dinamo Tbilisi (2-0)

Het Europa League duel tussen Sturm Graz en Dinamo Tbilisi is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sturm Graz. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 49e minuut dacht Sturm Graz op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Feldhofer. Helaas voor Sturm Graz werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 59e minuut was het Sturm Graz dat via R. Kienast dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sturm Graz - Dinamo Tbilisi
2
0
LIVE Sturm Graz - Dinamo Tbilisi 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sturm Graz - Dinamo Tbilisi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

49' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt F. Feldhofer Sturm Graz
52' Gele kaart Dinamo Tbilisi Gele kaart voor N. Pirtskhalava Dinamo Tbilisi
59' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt R. Kienast Sturm Graz
60' Wissel Dinamo Tbilisi Wissel Robertinho voor N. Pirtskhalava Dinamo Tbilisi
77' Wissel Sturm Graz Wissel S. Muratovic voor R. Kienast Sturm Graz
81' Wissel Sturm Graz Wissel M. Haas voor H. Bukva Sturm Graz
86' Wissel Dinamo Tbilisi Wissel I. Sikharulidze voor Z. Metreveli Dinamo Tbilisi
88' Wissel Sturm Graz Wissel M. Ehrenreich voor A. Hölzl Sturm Graz
90' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor M. Kienzl Sturm Graz