Nabeschouwing Tobol - Zrinjski (1-2) || Europa League 2010/2011

Donderdag 1 juli 2010 - 16:00 uur

In de Europa League 2010/2011 neemt Tobol het donderdag 1 juli 2010 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Zrinjski.

Via de Tobol - Zrinjski live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tobol - Zrinjski (1-2)

Het Europa League duel tussen Tobol en Zrinjski is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Zrinjski. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 13e minuut dacht Tobol op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Zhumaskaliev. Helaas voor Tobol werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 53e minuut was het Zrinjski dat via M. Dragicevic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Dragicevic dacht na 82 minuten te scoren voor Zrinjski, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 90e minuut werd A. Travin van Tobol met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Tobol het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Tobol - Zrinjski
1
2
LIVE Tobol - Zrinjski 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tobol - Zrinjski teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Tobol Doelpunt N. Zhumaskaliev Tobol
53' Doelpunt Zrinjski Doelpunt M. Dragicevic Zrinjski
59' Wissel Tobol Wissel M. Suyumagambetov voor O. Sabirov Tobol
73' Wissel Tobol Wissel E. Kuantayev voor I. Yurin Tobol
80' Gele kaart Zrinjski Gele kaart voor V. Selimovic Zrinjski
81' Wissel Tobol Wissel A. Travin voor A. Kharabara Tobol
82' Doelpunt Zrinjski Doelpunt M. Dragicevic Zrinjski
85' Gele kaart Zrinjski Gele kaart voor M. Rizvanovic Zrinjski
90' Gele kaart Tobol Gele kaart voor A. Nurgaliev Tobol
90' Gele kaart Zrinjski Gele kaart voor M. Zizovic Zrinjski
90' Rode kaart Tobol Rode kaart voor A. Travin Tobol
90' Wissel Zrinjski Wissel M. Pehar voor M. Dragicevic Zrinjski
90' Wissel Zrinjski Wissel P. Zovko voor V. Selimovic Zrinjski