Nabeschouwing Trabzonspor - Crvena Zvezda (2-1) || Europa League 2022/2023

Donderdag 15 september 2022 - 18:45 uur

In de Europa League 2022/2023 neemt Trabzonspor het donderdag 15 september 2022 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Crvena Zvezda. De wedstrijd wordt gespeeld in Medical Park Stadyumu in Trabzon.

Via de Trabzonspor - Crvena Zvezda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Crvena Zvezda (2-1)

Het Europa League duel tussen Trabzonspor en Crvena Zvezda is onder leiding van scheidsrechter Sascha Stegemann geëindigd in een 2-1 overwinning voor Trabzonspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door M. Hamšík, waarmee Trabzonspor met 1-0 de leiding nam. In de 63e minuut kreeg K. Kangwa van Crvena Zvezda voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Crvena Zvezda de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Trabzonspor via een goal van Trézéguet in de 68e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat V. Nikolić namens Crvena Zvezda in de 89e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sascha Stegemann, waardoor Trabzonspor een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Trabzonspor - Crvena Zvezda 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Crvena Zvezda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor K. Kangwa Crvena Zvezda
16' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt M. Hamšík met assist van Trézéguet Trabzonspor 1-0
46' Wissel Crvena Zvezda Wissel A. Katai voor S. Srnić Crvena Zvezda
50' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor Djaniny Trabzonspor
52' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor S. Sanogo Crvena Zvezda
59' Wissel Crvena Zvezda Wissel I. Mustapha voor S. Sanogo Crvena Zvezda
59' Wissel Crvena Zvezda Wissel K. Coulibaly voor A. Pešić Crvena Zvezda
61' Wissel Trabzonspor Wissel A. Ömür voor M. Gómez Trabzonspor
61' Wissel Trabzonspor Wissel E. Bardhi voor M. Hamšík Trabzonspor
63' Tweede gele kaart Crvena Zvezda Tweede gele kaart voor K. Kangwa Crvena Zvezda
68' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt Trézéguet met assist van A. Bakasetas Trabzonspor 2-0
69' Wissel Trabzonspor Wissel Vitor Hugo voor J. Larsen Trabzonspor
70' Wissel Crvena Zvezda Wissel V. Nikolić voor O. Bukari Crvena Zvezda
79' Wissel Trabzonspor Wissel M. Lahtimi voor A. Ömür Trabzonspor
79' Wissel Trabzonspor Wissel U. Bozok voor Djaniny Trabzonspor
83' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor A. Katai Crvena Zvezda
84' Wissel Crvena Zvezda Wissel R. Pankov voor G. Kanga Crvena Zvezda
89' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt V. Nikolić met assist van I. Mustapha Crvena Zvezda 2-1
90' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor E. Elmalı Trabzonspor
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - Crvena Zvezda
Opstellingen Trabzonspor - Crvena Zvezda
De opstellingen van Trabzonspor en Crvena Zvezda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Trabzonspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Crvena Zvezda zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Trabzonspor - Crvena Zvezda

Trabzonspor en Crvena Zvezda spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sascha Stegemann en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Trabzonspor en Crvena Zvezda elkaar treffen in de Europa League.

Winst Trabzonspor 0
Winst Crvena Zvezda 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Trabzonspor op een 3e positie staat, terwijl we Crvena Zvezda terugvinden op de 4e plaats.