Nabeschouwing Trabzonspor - Monaco (4-0) || Europa League 2022/2023

Donderdag 13 oktober 2022 - 21:00 uur

In de Europa League 2022/2023 neemt Trabzonspor het donderdag 13 oktober 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Monaco. De wedstrijd wordt gespeeld in Medical Park Stadyumu in Trabzon.

Via de Trabzonspor - Monaco live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Monaco (4-0)

Het Europa League duel tussen Trabzonspor en Monaco is onder leiding van scheidsrechter Jakob Kehlet geëindigd in een 4-0 overwinning voor Trabzonspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van M. Sarr zette Trabzonspor op een 1-0 voorsprong in de 44e minuut van de wedstrijd. Trabzonspor vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Vitor Hugo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 57e minuut volgde een derde treffer van Trabzonspor, waarmee E. Bardhi zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Trabzonspor in de 69e minuut, nadat Trezeguet de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Trabzonspor.

LIVE Trabzonspor - Monaco 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Monaco teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor E. Bardhi Trabzonspor
37' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor Djaniny Trabzonspor
44' Eigen doelpunt Trabzonspor Eigen doelpunt M. Sarr Trabzonspor 1-0
46' Wissel Trabzonspor Wissel Vitor Hugo voor H. Turkmen Trabzonspor
48' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt Vitor Hugo met assist van A. Bakasetas Trabzonspor 2-0
52' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor S. Denswil Trabzonspor
57' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt E. Bardhi Trabzonspor 3-0
58' Wissel Trabzonspor Wissel A. Omur voor Djaniny Trabzonspor
58' Wissel Trabzonspor Wissel M. Siopis voor M. Hamsik Trabzonspor
60' Wissel Monaco Wissel M. Boadu voor B. Embolo Monaco
60' Wissel Monaco Wissel T. Minamino voor A. Golovin Monaco
60' Wissel Monaco Wissel G. Martins voor K. Diatta Monaco
63' Gele kaart Monaco Gele kaart voor Y. Fofana Monaco
64' Wissel Trabzonspor Wissel Trezeguet voor E. Bardhi Trabzonspor
67' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor M. Siopis Trabzonspor
68' Wissel Monaco Wissel K. Volland voor W. Ben Yedder Monaco
69' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt Trezeguet met assist van A. Bakasetas Trabzonspor 4-0
77' Wissel Trabzonspor Wissel Y. Erdogan voor E. Elmali Trabzonspor
83' Wissel Monaco Wissel I. Jakobs voor C. Henrique Monaco
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - Monaco
Opstellingen Trabzonspor - Monaco
De opstellingen van Trabzonspor en Monaco zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Trabzonspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Monaco zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Trabzonspor - Monaco

Trabzonspor en Monaco spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jakob Kehlet en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Trabzonspor en Monaco in de Europa League vond plaats op 6 oktober 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Monaco. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Monaco favoriet. 1 keer wist de ploeg van Trabzonspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Trabzonspor. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Trabzonspor 0
Winst Monaco 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Trabzonspor op een 4e positie staat, terwijl we Monaco terugvinden op de 1e plaats.