Nabeschouwing Vaduz - Midtjylland (2-2) || Europa League 2016/2017

Donderdag 21 juli 2016 - 19:00 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Vaduz het donderdag 21 juli 2016 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Midtjylland. De wedstrijd wordt gespeeld in Rheinpark Stadion in Vaduz.

Via de Vaduz - Midtjylland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vaduz - Midtjylland (2-2)

De Europa League 2016/2017 wedstrijd tussen Vaduz en Midtjylland geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door P. Sisto, waarmee Midtjylland met 0-1 de leiding nam. In de 47e minuut moest J. Poulsen van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Midtjylland verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Midtjylland via een goal van P. Sisto in de 67e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

In de 82e minuut was het Vaduz dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van M. Brunner. In de 85e minuut werd de stand op 2-2 gezet na een benutte penalty van Vaduz speler M. Costanzo.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken Vaduz - Midtjylland
2
2
LIVE Vaduz - Midtjylland 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vaduz - Midtjylland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Vaduz Gele kaart voor M. Costanzo Vaduz
41' Doelpunt Midtjylland Doelpunt P. Sisto Midtjylland 0-1
47' Rode kaart Midtjylland Rode kaart voor J. Poulsen Midtjylland
56' Wissel Midtjylland Wissel K. Riis voor K. Hansen Midtjylland
56' Wissel Midtjylland Wissel M. Duelund voor P. Onuachu Midtjylland
64' Gele kaart Vaduz Gele kaart voor M. Strohmaier Vaduz
64' Wissel Vaduz Wissel N. Hasler voor S. Kukuruzovic Vaduz
64' Wissel Vaduz Wissel M. Brunner voor G. Zárate Vaduz
67' Doelpunt Midtjylland Doelpunt P. Sisto Midtjylland 0-2
69' Wissel Midtjylland Wissel K. Olsson voor M. Halsti Midtjylland
79' Wissel Vaduz Wissel F. Burgmeier voor M. Mathys Vaduz
81' Gele kaart Midtjylland Gele kaart voor K. Riis Midtjylland
82' Doelpunt Vaduz Doelpunt M. Brunner Vaduz 1-2
85' Penalty Vaduz Penalty M. Costanzo Vaduz 2-2
91' Gele kaart Vaduz Gele kaart voor M. Pfründer Vaduz
Video hoogtepunten en samenvatting Vaduz - Midtjylland
Opstellingen Vaduz - Midtjylland

Voorbeschouwing Vaduz - Midtjylland

Vaduz en Midtjylland spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Vaduz en Midtjylland in de Europa League vond plaats op 14 juli 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Midtjylland. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Midtjylland favoriet. 1 keer wist de ploeg van Vaduz te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Vaduz. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.