Nabeschouwing Viktoria Pilsen - Austria Wien (3-2) || Europa League 2016/2017

Donderdag 8 december 2016 - 19:00 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Viktoria Pilsen het donderdag 8 december 2016 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Austria Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in Doosan Aréna in Plzeň.

Via de Viktoria Pilsen - Austria Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Viktoria Pilsen - Austria Wien (3-2)

Het Europa League duel tussen Viktoria Pilsen en Austria Wien is onder leiding van scheidsrechter Sergiy Boyko geëindigd in een 3-2 overwinning voor Viktoria Pilsen. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor L. Hejda in de 18e minuut, waardoor Viktoria Plzeň met een man minder kwam te staan. Een penalty zorgde er later in de 19e minuut voor dat Austria Wien via R. Holzhauser op 0-1 kwam te staan. In de 40e werd de voorsprong voor Austria Wien verdubbeld dankzij een doelpunt van L. Rotpuller.

In de 44e minuut was het Viktoria Plzeň dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van T. Hořava. Na 72 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Ďuriš de 2-2 maakte namens Viktoria Plzeň. Viktoria Plzeň kwam op voorsprong nadat M. Ďuriš de 3-2 wist te maken na 84 minuten.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sergiy Boyko en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Viktoria Pilsen.

LIVE Viktoria Pilsen - Austria Wien 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Viktoria Pilsen - Austria Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Rode kaart Viktoria Plzeň Rode kaart voor L. Hejda Viktoria Plzeň
19' Penalty Austria Wien Penalty R. Holzhauser Austria Wien 0-1
40' Doelpunt Austria Wien Doelpunt L. Rotpuller met assist van R. Holzhauser Austria Wien 0-2
43' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor M. Krmenčík Viktoria Plzeň
43' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor P. Filipović Austria Wien
44' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt T. Hořava met assist van M. Krmenčík Viktoria Plzeň 1-2
58' Wissel Viktoria Plzeň Wissel M. Ďuriš voor M. Krmenčík Viktoria Plzeň
70' Wissel Austria Wien Wissel K. Friesenbichler voor D. Prokop Austria Wien
72' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt M. Ďuriš met assist van T. Hořava Viktoria Plzeň 2-2
74' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor M. Petržela Viktoria Plzeň
77' Wissel Austria Wien Wissel Ismael Tajouri voor Felipe Pires Austria Wien
83' Wissel Viktoria Plzeň Wissel M. Bakoš voor J. Kopic Viktoria Plzeň
84' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt M. Ďuriš met assist van M. Zeman Viktoria Plzeň 3-2
85' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor K. Friesenbichler Austria Wien
85' Wissel Austria Wien Wissel M. Kvasina voor Lucas Venuto Austria Wien
86' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor C. Martschinko Austria Wien
90' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor R. Řezník Viktoria Plzeň
90' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor O. Kayode Austria Wien
91' Wissel Viktoria Plzeň Wissel T. Poznar voor T. Hořava Viktoria Plzeň
Video hoogtepunten en samenvatting Viktoria Pilsen - Austria Wien
Opstellingen Viktoria Pilsen - Austria Wien

Voorbeschouwing Viktoria Pilsen - Austria Wien

Viktoria Pilsen en Austria Wien spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergiy Boyko en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Viktoria Pilsen en Austria Wien in de Europa League vond plaats op 29 september 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.