Nabeschouwing Zürich - FCSB (0-0) || Europa League 2016/2017

Donderdag 3 november 2016 - 21:05 uur



In de Europa League 2016/2017 neemt Zürich het donderdag 3 november 2016 om 21:05 uur in eigen huis op tegen FCSB. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Letzigrund in Zurich.

Via de Zürich - FCSB live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zürich - FCSB (0-0)

De Europa League 2016/2017 wedstrijd tussen Zürich en FCSB geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Zürich en FCSB gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Zürich, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Robert Schorgenhofer niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Zürich - FCSB
Balbezit
44%
56%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
14
8
Schoten op doel
5
1
Passes
398
500
Overtredingen
22
8
Buitenspel
1
1
Corners
5
5
LIVE Zürich - FCSB 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zürich - FCSB teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
29' Wissel Zürich Wissel N. Stettler voor K. Voser Zürich
53' Gele kaart FCSB Gele kaart voor S. Muniru FCSB
63' Wissel FCSB Wissel A. Aganović voor A. Bourceanu FCSB
65' Wissel Zürich Wissel M. Koné voor A. Winter Zürich
71' Gele kaart Zürich Gele kaart voor I. Kecojević Zürich
72' Wissel FCSB Wissel V. Achim voor B. Golubović FCSB
75' Wissel Zürich Wissel M. Schönbächler voor O. Buff Zürich
85' Wissel FCSB Wissel A. Tudorie voor S. Muniru FCSB
Video hoogtepunten en samenvatting Zürich - FCSB
Opstellingen Zürich - FCSB

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Zürich - FCSB

Zürich en FCSB spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robert Schorgenhofer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Zürich en FCSB in de Europa League vond plaats op 20 oktober 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Zürich 0
Winst FCSB 0
Gelijkspel 1
Totaal 1
Tags
Zürich - FCSB Opstelling Zürich Opstelling FCSB Live Zürich - FCSB Live Zürich - FCSB kijken Zürich - FCSB kijken Live Zürich - FCSB stream Zürich - FCSB Fox Sports Nabeschouwing Zürich - FCSB Uitslag Zürich - FCSB Statistieken Zürich - FCSB Europa League 2016/2017 Zürich - FCSB wedden Zürich - FCSB gokken Zürich - FCSB Unibet