Nabeschouwing Čukarički - MOL Vidi (1-1) || Europa League 2016/2017

Donderdag 21 juli 2016 - 20:30 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Čukarički het donderdag 21 juli 2016 om 20:30 uur in eigen huis op tegen MOL Vidi. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion na Banovom brdu in Beograd.

Via de Čukarički - MOL Vidi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Čukarički - MOL Vidi (1-1)

De Europa League 2016/2017 wedstrijd tussen Čukarički en MOL Vidi geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door I. Fofana, waarmee Čukarički met 1-0 de leiding nam. MOL Fehérvár kwam na 76 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van K. Géresi, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Čukarički - MOL Vidi
1
1
LIVE Čukarički - MOL Vidi 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Čukarički - MOL Vidi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Čukarički Doelpunt I. Fofana Čukarički 1-0
62' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor Á. Simon MOL Fehérvár
65' Wissel Čukarički Wissel S. Mandić voor A. Mašović Čukarički
65' Wissel Čukarički Wissel N. Radonjić voor M. Docić Čukarički
71' Gele kaart Čukarički Gele kaart voor O. Regan Čukarički
76' Doelpunt MOL Fehérvár Doelpunt K. Géresi MOL Fehérvár 1-1
79' Wissel MOL Fehérvár Wissel R. Feczesin voor K. Géresi MOL Fehérvár
79' Wissel MOL Fehérvár Wissel Filipe Oliveira voor Á. Simon MOL Fehérvár
83' Gele kaart Čukarički Gele kaart voor I. Matić Čukarički
83' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor R. Szolnoki MOL Fehérvár
86' Wissel Čukarički Wissel D. Srnić voor O. Regan Čukarički
87' Gele kaart Čukarički Gele kaart voor S. Mandić Čukarički
Video hoogtepunten en samenvatting Čukarički - MOL Vidi
Opstellingen Čukarički - MOL Vidi

Voorbeschouwing Čukarički - MOL Vidi

Čukarički en MOL Vidi spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Čukarički en MOL Vidi in de Europa League vond plaats op 14 juli 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor MOL Vidi. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is MOL Vidi favoriet. 1 keer wist de ploeg van Čukarički te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Čukarički. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.