Nabeschouwing Blackburn Rovers - Sunderland (2-1) (na verlenging) || FA Cup 2008/2009

Woensdag 4 februari 2009 - 21:00 uur

In de FA Cup 2008/2009 neemt Blackburn Rovers het woensdag 4 februari 2009 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sunderland.

Via de Blackburn Rovers - Sunderland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackburn Rovers - Sunderland (2-1) (na verlenging)

Het FA Cup duel tussen Blackburn Rovers en Sunderland is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Blackburn Rovers. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 0-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Blackburn Rovers dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 7e minuut dacht Sunderland op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Healy. Helaas voor Sunderland werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 37e minuut was het Blackburn Rovers dat via A. Mokoena dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 0-0 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. B. McCarthy dacht na 118 minuten te scoren voor Blackburn Rovers, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Blackburn Rovers die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Blackburn Rovers - Sunderland
2
1
LIVE Blackburn Rovers - Sunderland 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackburn Rovers - Sunderland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Sunderland Doelpunt D. Healy Sunderland
20' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor D. Simpson Blackburn Rovers
26' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor M. Kay Sunderland
37' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt A. Mokoena Blackburn Rovers
56' Wissel Sunderland Wissel P. Bardsley voor M. Kay Sunderland
61' Wissel Blackburn Rovers Wissel T. Kerimoglu voor D. Dunn Blackburn Rovers
67' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor K. Treacy Blackburn Rovers
71' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor G. Leadbitter Sunderland
72' Wissel Blackburn Rovers Wissel B. McCarthy voor R. Santa Cruz Blackburn Rovers
76' Wissel Sunderland Wissel D. Yorke voor S. Malbranque Sunderland
87' Wissel Blackburn Rovers Wissel A. Ooijer voor R. Nelsen Blackburn Rovers
106' Wissel Sunderland Wissel N. Luscombe voor G. McCartney Sunderland
118' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt B. McCarthy Blackburn Rovers
120' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor A. Mokoena Blackburn Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Blackburn Rovers - Sunderland
Opstellingen Blackburn Rovers - Sunderland
De opstellingen van Blackburn Rovers en Sunderland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Blackburn Rovers
0
0 Benni McCarthy
0 Andre Ooijer
Voorbeschouwing Blackburn Rovers - Sunderland

Blackburn Rovers en Sunderland spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de FA Cup.

De vorige ontmoeting tussen Blackburn Rovers en Sunderland in de FA Cup vond plaats op 24 januari 2009 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.