Nabeschouwing Rochdale - Barnet (3-2) (na verlenging) || FA Cup 2008/2009

Dinsdag 18 november 2008 - 20:45 uur

In de FA Cup 2008/2009 neemt Rochdale het dinsdag 18 november 2008 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Barnet.

Via de Rochdale - Barnet live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rochdale - Barnet (3-2) (na verlenging)

Het FA Cup duel tussen Rochdale en Barnet is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Rochdale. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 0-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Rochdale dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 10e minuut dacht Barnet op voorsprong te komen via een doelpunt van J. OFlynn. Helaas voor Barnet werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 19e minuut was het Barnet dat via A. Adomah dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Le Fondre dacht na 56 minuten te scoren voor Rochdale, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 73e minuut scoorde Rochdale via A. Le Fondre, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 0-0 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Na 105 minuten spelen wist Rochdale via A. Le Fondre de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Rochdale die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 3-2 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Rochdale - Barnet
3
2
LIVE Rochdale - Barnet 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rochdale - Barnet teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Barnet Doelpunt J. OFlynn Barnet
19' Doelpunt Barnet Doelpunt A. Adomah Barnet
46' Wissel Rochdale Wissel L. Thorpe voor M. Jones Rochdale
56' Doelpunt Rochdale Doelpunt A. Le Fondre Rochdale
61' Gele kaart Barnet Gele kaart voor N. Deverdics Barnet
69' Wissel Rochdale Wissel Joe Thompson voor J. Shaw Rochdale
73' Doelpunt Rochdale Doelpunt A. Le Fondre Rochdale
75' Gele kaart Barnet Gele kaart voor N. Bishop Barnet
80' Wissel Barnet Wissel A. Birchall voor N. Deverdics Barnet
81' Wissel Barnet Wissel N. Nicolau voor L. Medley Barnet
87' Gele kaart Rochdale Gele kaart voor R. McArdle Rochdale
99' Wissel Barnet Wissel A. Carew voor J. OFlynn Barnet
105' Doelpunt Rochdale Doelpunt A. Le Fondre Rochdale
105' Wissel Rochdale Wissel A. Rundle voor A. Le Fondre Rochdale
117' Gele kaart Barnet Gele kaart voor M. Townsend Barnet
Video hoogtepunten en samenvatting Rochdale - Barnet
Opstellingen Rochdale - Barnet
De opstellingen van Rochdale en Barnet zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Rochdale
0
0 Joe Thompson
0 Adam Rundle
Voorbeschouwing Rochdale - Barnet

Rochdale en Barnet spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de FA Cup.

De vorige ontmoeting tussen Rochdale en Barnet in de FA Cup vond plaats op 8 november 2008 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.