Nabeschouwing KV Oostende - Mechelen (2-2) || Jupiler Pro League 2020/2021

Woensdag 19 mei 2021 - 18:30 uur

In de Jupiler Pro League 2020/2021 neemt KV Oostende het woensdag 19 mei 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Mechelen. De wedstrijd wordt gespeeld in DIaz Arena in Oostende.

Via de KV Oostende - Mechelen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - Mechelen (2-2)

De Jupiler Pro League 2020/2021 wedstrijd tussen KV Oostende en Mechelen geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. KV Oostende kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van F. Sakala. KV Oostende vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Sakala op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut wist Mechelen de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via F. Druijf.

Na 63 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat S. Bateau de 2-2 maakte voor Mechelen. In de 81e minuut moest Mechelen verder met een man minder, nadat A. Vranckx een tweede gele kaart kreeg.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE KV Oostende - Mechelen 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - Mechelen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt KV Oostende Doelpunt F. Sakala met assist van I. Boonen KV Oostende 1-0
20' Doelpunt KV Oostende Doelpunt F. Sakala met assist van T. Ndicka Matam KV Oostende 2-0
40' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor A. Vranckx Mechelen
42' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor F. Jakel KV Oostende
47' Doelpunt Mechelen Doelpunt F. Druijf met assist van S. Walsh Mechelen 2-1
51' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor G. Hubert KV Oostende
63' Doelpunt Mechelen Doelpunt S. Bateau met assist van R. Schoofs Mechelen 2-2
67' Wissel KV Oostende Wissel M. Kvasina voor A. Hjulsager KV Oostende
69' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor K. Vandendriessche KV Oostende
76' Wissel Mechelen Wissel I. de Camargo voor G. Hairemans Mechelen
80' Wissel KV Oostende Wissel N. Batzner voor M. DArpino KV Oostende
81' Tweede gele kaart Mechelen Tweede gele kaart voor A. Vranckx Mechelen
88' Wissel Mechelen Wissel I. Kabore voor K. Mrabti Mechelen
88' Wissel Mechelen Wissel O. Kaya voor M. Shved Mechelen
90' Wissel KV Oostende Wissel M. Thiam voor F. Sakala KV Oostende
91' Wissel KV Oostende Wissel F. Marquet voor T. Ndicka Matam KV Oostende
Video hoogtepunten en samenvatting KV Oostende - Mechelen
Opstellingen KV Oostende - Mechelen
De opstellingen van KV Oostende en Mechelen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat KV Oostende gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Mechelen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.