Nabeschouwing Mechelen - Standard Luik (3-1) || Jupiler Pro League 2020/2021

Zondag 16 mei 2021 - 16:00 uur

In de Jupiler Pro League 2020/2021 neemt Mechelen het zondag 16 mei 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Standard Luik. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS-stadion Achter de Kazerne in Mechelen.

Via de Mechelen - Standard Luik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mechelen - Standard Luik (3-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Mechelen en Standard Luik is onder leiding van scheidsrechter Bert Put geëindigd in een 3-1 overwinning voor Mechelen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door R. Schoofs, waarmee Mechelen met 1-0 de leiding nam. Mechelen vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Shved op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 71e minuut volgde een derde treffer van Mechelen, waarmee R. Schoofs zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 89 minuten deed J. Muleka iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Standard Liège werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Standard Liège echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Mechelen.

LIVE Mechelen - Standard Luik 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mechelen - Standard Luik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor A. Delferriere Standard Liège
13' Doelpunt Mechelen Doelpunt R. Schoofs met assist van F. Druijf Mechelen 1-0
20' Wissel Standard Liège Wissel J. Gillet voor A. Bodart Standard Liège
35' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor M. Sissako Standard Liège
43' Wissel Mechelen Wissel M. Shved voor N. Storm Mechelen
46' Wissel Standard Liège Wissel E. Shamir voor A. Delferriere Standard Liège
57' Doelpunt Mechelen Doelpunt M. Shved met assist van F. Druijf Mechelen 2-0
65' Wissel Standard Liège Wissel Z. Vanheusden voor M. Sissako Standard Liège
65' Wissel Standard Liège Wissel N. Dussenne voor K. Laifis Standard Liège
70' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor J. Vanlerberghe Mechelen
71' Wissel Standard Liège Wissel M. Carcela-Gonzalez voor M. Lestienne Standard Liège
71' Doelpunt Mechelen Doelpunt R. Schoofs Mechelen 3-0
79' Wissel Mechelen Wissel G. Engvall voor G. Hairemans Mechelen
80' Wissel Mechelen Wissel O. Kaya voor K. Mrabti Mechelen
82' Wissel Mechelen Wissel I. de Camargo voor F. Druijf Mechelen
82' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor S. Bastien Standard Liège
83' Wissel Mechelen Wissel S. Bateau voor A. Vranckx Mechelen
89' Doelpunt Standard Liège Doelpunt J. Muleka met assist van N. Gavory Standard Liège 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Mechelen - Standard Luik
Opstellingen Mechelen - Standard Luik
De opstellingen van Mechelen en Standard Luik zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mechelen gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Standard Luik zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.