Nabeschouwing Mechelen - Gent (1-2) || Jupiler Pro League 2020/2021

Zaterdag 22 mei 2021 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2020/2021 neemt Mechelen het zaterdag 22 mei 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Gent. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS-stadion Achter de Kazerne in Mechelen.

Via de Mechelen - Gent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mechelen - Gent (1-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Mechelen en Gent is onder leiding van scheidsrechter Bram Van Driessche geëindigd in een 1-2 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 57e minuut door R. Bezus, waarmee Gent met 0-1 de leiding nam. Gent vergrootte in de 67e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Tissoudali op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Mechelen vervolgens op 1-2. Het was F. Druijf die vanaf 11 meter wist te scoren in de 72e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bram Van Driessche, waardoor Gent dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Mechelen - Gent 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mechelen - Gent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

51' Gele kaart Gent Gele kaart voor R. Bezus Gent
53' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor K. Mrabti Mechelen
57' Doelpunt Gent Doelpunt R. Bezus met assist van A. Hanche-Olsen Gent 0-1
65' Wissel Gent Wissel T. Tissoudali voor Y. Malede Gent
67' Doelpunt Gent Doelpunt T. Tissoudali met assist van R. Bezus Gent 0-2
72' Penalty Mechelen Penalty F. Druijf Mechelen 1-2
73' Wissel Mechelen Wissel N. Storm voor G. Hairemans Mechelen
79' Wissel Gent Wissel C. Emeka voor R. Yaremchuk Gent
79' Wissel Gent Wissel S. Marreh voor V. Odjidja-Ofoe Gent
79' Wissel Gent Wissel N. Fortuna voor A. Castro-Montes Gent
84' Wissel Mechelen Wissel G. Engvall voor I. Kabore Mechelen
85' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor G. Engvall Mechelen
85' Gele kaart Gent Gele kaart voor B. Godeau Gent
88' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor R. Schoofs Mechelen
90' Wissel Gent Wissel I. Plastun voor M. Samoise Gent
91' Gele kaart Gent Gele kaart voor S. Bolat Gent
92' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor S. Bateau Mechelen
92' Gele kaart Gent Gele kaart voor T. Tissoudali Gent
95' Gele kaart Gent Gele kaart voor S. Kums Gent
95' Gele kaart Gent Gele kaart voor C. Emeka Gent
Video hoogtepunten en samenvatting Mechelen - Gent
Opstellingen Mechelen - Gent
De opstellingen van Mechelen en Gent zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mechelen gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Gent zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.