Nabeschouwing KV Oostende - Standard Luik (6-2) || Jupiler Pro League 2020/2021

Zaterdag 1 mei 2021 - 20:45 uur

In de Jupiler Pro League 2020/2021 neemt KV Oostende het zaterdag 1 mei 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Standard Luik. De wedstrijd wordt gespeeld in DIaz Arena in Oostende.

Via de KV Oostende - Standard Luik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - Standard Luik (6-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen KV Oostende en Standard Luik is onder leiding van scheidsrechter Lothar D'hondt geëindigd in een 6-2 overwinning voor KV Oostende. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door M. Kvasina, waarmee KV Oostende met 1-0 de leiding nam. KV Oostende vergrootte in de 39e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Batzner op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 44e minuut volgde een derde treffer van KV Oostende, waarmee A. Theate zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 45 minuten deed J. Muleka iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Standard Liège werd verkleind tot 3-1. In de 47e minuut kwam Standard Liège weer dichterbij, nadat M. Carcela-Gonzalez de stand terug wist te brengen naar 3-2. Na 50 minuten kon M. Carcela-Gonzalez van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Standard Liège het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken. Even later viel in de 64e minuut opnieuw een doelpunt. Het was A. Hjulsager van KV Oostende die de score op 4-2 zette. Ook daarna bleven de doelpunten vallen, want na 93 minuten kon opnieuw gejuicht worden door supporters van KV Oostende. Het doelpunt dat gescoord werd kwam op naam te staan van T. Ndicka Matam die de stand in de wedstrijd op 5-2 zette. Het laatste doelpunt van de wedstrijd viel helemaal aan het einde van de wedstrijd. In de 90e minuut scoorde I. Boonen de 6-2 voor KV Oostende en bepaalde daarmee de eindstand.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Lothar D'hondt bij een 6-2 eindstand in het voordeel van KV Oostende.

LIVE KV Oostende - Standard Luik 6-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - Standard Luik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' VAR: Afgekeurd doelpunt J. Muleka Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel J. Muleka Standard Liège
27' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor M. Carcela-Gonzalez Standard Liège
30' Doelpunt KV Oostende Doelpunt M. Kvasina met assist van R. DHaese KV Oostende 1-0
39' Doelpunt KV Oostende Doelpunt N. Batzner met assist van A. Hjulsager KV Oostende 2-0
44' Doelpunt KV Oostende Doelpunt A. Theate met assist van M. DArpino KV Oostende 3-0
45' Doelpunt Standard Liège Doelpunt J. Muleka met assist van N. Gavory Standard Liège 3-1
47' Doelpunt Standard Liège Doelpunt M. Carcela-Gonzalez met assist van J. Muleka Standard Liège 3-2
50' Tweede gele kaart Standard Liège Tweede gele kaart voor M. Carcela-Gonzalez Standard Liège
54' Wissel KV Oostende Wissel B. Capon voor J. Hendry KV Oostende
60' Wissel Standard Liège Wissel M. Balikwisha voor S. Bastien Standard Liège
60' Wissel Standard Liège Wissel D. Pavlovic voor S. Amallah Standard Liège
62' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor A. Theate KV Oostende
62' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor B. Capon KV Oostende
64' Doelpunt KV Oostende Doelpunt A. Hjulsager met assist van F. Sakala KV Oostende 4-2
68' Wissel Standard Liège Wissel A. Delferriere voor C. Fai Standard Liège
73' Wissel KV Oostende Wissel K. Vandendriessche voor N. Batzner KV Oostende
78' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor M. Balikwisha Standard Liège
81' Wissel Standard Liège Wissel M. Lestienne voor N. Dussenne Standard Liège
84' VAR: Afgekeurd doelpunt J. Sakala Afgekeurd doelpunt J. Sakala KV Oostende
89' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor A. Delferriere Standard Liège
90' Wissel KV Oostende Wissel I. Boonen voor A. Hjulsager KV Oostende
91' Wissel KV Oostende Wissel M. Thiam voor F. Sakala KV Oostende
91' Wissel KV Oostende Wissel T. Ndicka Matam voor R. DHaese KV Oostende
93' Doelpunt KV Oostende Doelpunt T. Ndicka Matam met assist van K. Vandendriessche KV Oostende 5-2
96' Doelpunt KV Oostende Doelpunt I. Boonen met assist van M. Kvasina KV Oostende 6-2
Video hoogtepunten en samenvatting KV Oostende - Standard Luik
Opstellingen KV Oostende - Standard Luik
De opstellingen van KV Oostende en Standard Luik zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat KV Oostende gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Standard Luik zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.