Nabeschouwing Standard Luik - Mechelen (1-2) || Jupiler Pro League 2020/2021

Donderdag 13 mei 2021 - 16:00 uur

In de Jupiler Pro League 2020/2021 neemt Standard Luik het donderdag 13 mei 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Mechelen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Maurice Dufrasne in Liege.

Via de Standard Luik - Mechelen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Luik - Mechelen (1-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Standard Luik en Mechelen is onder leiding van scheidsrechter Kevin Van Damme geëindigd in een 1-2 overwinning voor Mechelen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van N. Gavory zette Mechelen op een 0-1 voorsprong in de 14e minuut van de wedstrijd. Mechelen vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Storm op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 68e minuut wist Standard Liège de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via N. Raskin. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Standard Liège kwam hierna niet meer tot scoren.

In de 69e minuut werd T. Peyre van Mechelen met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Mechelen het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kevin Van Damme, waardoor Mechelen dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Standard Luik - Mechelen 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Luik - Mechelen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Eigen doelpunt Mechelen Eigen doelpunt N. Gavory Mechelen 0-1
33' Wissel Standard Liège Wissel A. Tapsoba voor H. Siquet Standard Liège
36' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor S. Amallah Standard Liège
46' Wissel Standard Liège Wissel L. Jans voor G. Cimirot Standard Liège
54' Doelpunt Mechelen Doelpunt N. Storm met assist van K. Mrabti Mechelen 0-2
68' Doelpunt Standard Liège Doelpunt N. Raskin met assist van N. Gavory Standard Liège 1-2
69' Rode kaart Mechelen Rode kaart voor T. Peyre Mechelen
71' Wissel Mechelen Wissel S. Bateau voor G. Hairemans Mechelen
73' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor S. Walsh Mechelen
74' Wissel Standard Liège Wissel S. Bastien voor S. Amallah Standard Liège
74' Wissel Mechelen Wissel I. de Camargo voor F. Druijf Mechelen
81' Wissel Mechelen Wissel M. Shved voor K. Mrabti Mechelen
81' Wissel Mechelen Wissel I. Kabore voor N. Storm Mechelen
81' Wissel Standard Liège Wissel Z. Vanheusden voor M. Sissako Standard Liège
84' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor L. Bijker Mechelen
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Luik - Mechelen
Opstellingen Standard Luik - Mechelen
De opstellingen van Standard Luik en Mechelen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Standard Luik gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Mechelen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.