Nabeschouwing Royal Excel Mouscron - Antwerp (3-1) || Jupiler Pro League 2019/2020

Zaterdag 2 november 2019 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt Royal Excel Mouscron het zaterdag 2 november 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Antwerp. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Le Canonnier in Moeskron.

Via de Royal Excel Mouscron - Antwerp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Royal Excel Mouscron - Antwerp (3-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Royal Excel Mouscron en Antwerp is onder leiding van scheidsrechter Jan Boterberg geëindigd in een 3-1 overwinning voor Royal Excel Mouscron. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door D. Mbokani, waarmee Antwerp met 0-1 de leiding nam. Royal Excel Mouscron kwam in de 59e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Ciranni, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 74e minuut zette J. Osabutey zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Royal Excel Mouscron de leiding in de wedstrijd nam.

Na 80 minuten werd de voorsprong voor Royal Excel Mouscron vergroot nadat B. Godeau de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Royal Excel Mouscron.

LIVE Royal Excel Mouscron - Antwerp 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Royal Excel Mouscron - Antwerp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor D. Hocko Royal Excel Mouscron
29' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor R. Pietrzak Royal Excel Mouscron
31' Doelpunt Antwerp Doelpunt D. Mbokani met assist van M. Benson Antwerp 0-1
34' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel N. De Medina voor R. Pietrzak Royal Excel Mouscron
59' Doelpunt Royal Excel Mouscron Doelpunt A. Ciranni Royal Excel Mouscron 1-1
62' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor D. Mbokani Antwerp
67' Wissel Antwerp Wissel L. Refaelov voor M. Benson Antwerp
67' Wissel Antwerp Wissel M. Hongla voor A. De Sart Antwerp
72' Wissel Antwerp Wissel K. Miyoshi voor K. Mirallas Antwerp
74' Doelpunt Royal Excel Mouscron Doelpunt J. Osabutey met assist van C. Omoigui Royal Excel Mouscron 2-1
77' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor J. Osabutey Royal Excel Mouscron
80' Doelpunt Royal Excel Mouscron Doelpunt B. Godeau met assist van D. Queiros Royal Excel Mouscron 3-1
87' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel F. Olinga voor A. Garcia Royal Excel Mouscron
91' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel S. Allagui voor C. Omoigui Royal Excel Mouscron
Video hoogtepunten en samenvatting Royal Excel Mouscron - Antwerp
Opstellingen Royal Excel Mouscron - Antwerp
De opstellingen van Royal Excel Mouscron en Antwerp zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Royal Excel Mouscron gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Antwerp zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.