Nabeschouwing Sporting Charleroi - KV Oostende (1-3) || Jupiler Pro League 2022/2023

Zaterdag 6 augustus 2022 - 18:15 uur

In de Jupiler Pro League 2022/2023 neemt Sporting Charleroi het zaterdag 6 augustus 2022 om 18:15 uur in eigen huis op tegen KV Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pays de Charleroi in Charleroi.

Via de Sporting Charleroi - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Charleroi - KV Oostende (1-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sporting Charleroi en KV Oostende is onder leiding van scheidsrechter Kevin Van Damme geëindigd in een 1-3 overwinning voor KV Oostende. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door R. DHaese, waarmee KV Oostende met 0-1 de leiding nam. Sporting Charleroi kwam in de 55e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Nkuba, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 66e minuut zette N. Batzner zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee KV Oostende de leiding in de wedstrijd nam.

Na 96 minuten werd de voorsprong voor KV Oostende vergroot nadat T. Ndicka Matam de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor KV Oostende.

LIVE Sporting Charleroi - KV Oostende 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Charleroi - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' VAR: Afgekeurd doelpunt J. Kayembe Ditu Afgekeurd doelpunt J. Kayembe Ditu Sporting Charleroi
28' Doelpunt KV Oostende Doelpunt R. DHaese met assist van T. Ambrose KV Oostende 0-1
39' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor K. Nkuba Sporting Charleroi
46' Wissel Sporting Charleroi Wissel A. Zorgane voor R. Morioka Sporting Charleroi
51' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor Z. Medley KV Oostende
55' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt K. Nkuba met assist van J. Kayembe Sporting Charleroi 1-1
56' Wissel Sporting Charleroi Wissel N. Benbouali voor A. Zaroury Sporting Charleroi
66' Doelpunt KV Oostende Doelpunt N. Batzner met assist van D. Atanga KV Oostende 1-2
75' Wissel KV Oostende Wissel S. Dewaele voor K. Rocha Santos KV Oostende
76' Wissel KV Oostende Wissel S. Wylin voor R. DHaese KV Oostende
79' Wissel KV Oostende Wissel T. Ndicka Matam voor D. Atanga KV Oostende
79' Wissel Sporting Charleroi Wissel J. Tchatchoua voor L. Bessile Sporting Charleroi
79' Wissel Sporting Charleroi Wissel I. Mbenza voor A. Gholizadeh Sporting Charleroi
79' Wissel Sporting Charleroi Wissel D. Heymans voor M. Ilaimaharitra Sporting Charleroi
86' Wissel KV Oostende Wissel M. Gueye voor N. Batzner KV Oostende
86' Wissel KV Oostende Wissel M. Berte voor T. Ambrose KV Oostende
94' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor S. Knezevic Sporting Charleroi
96' Doelpunt KV Oostende Doelpunt T. Ndicka Matam met assist van T. Sakamoto KV Oostende 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Charleroi - KV Oostende
Opstellingen Sporting Charleroi - KV Oostende
De opstellingen van Sporting Charleroi en KV Oostende zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Charleroi gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en KV Oostende zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.