Nabeschouwing Standard Luik - Sporting Charleroi (1-1) || Jupiler Pro League 2019/2020

Zondag 29 september 2019 - 18:00 uur



In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt Standard Luik het zondag 29 september 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Charleroi. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Maurice Dufrasne in Liege.

Via de Standard Luik - Sporting Charleroi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Luik - Sporting Charleroi (1-1)

De Jupiler Pro League 2019/2020 wedstrijd tussen Standard Luik en Sporting Charleroi geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door R. Morioka, waarmee Sporting Charleroi met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Standard Liège het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 90e minuut was het namelijk P. MPoku die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette. In de 94e minuut kreeg M. Ilaimaharitra van Sporting Charleroi voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Sporting Charleroi de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Standard Luik - Sporting Charleroi
Goals
1
1
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
2
3
Aanvallen
128
78
Gevaarlijke aanvallen
86
47
Corners
9
2
Wissels
3
3
LIVE Standard Luik - Sporting Charleroi 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Luik - Sporting Charleroi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
2' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor M. Diagne Sporting Charleroi
31' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor M. Ilaimaharitra Sporting Charleroi
46' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt R. Morioka met assist van C. Diandy Sporting Charleroi 0-1
59' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor M. Carcela-Gonzalez Standard Liège
63' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor N. Fortuna Sporting Charleroi
67' Wissel Standard Liège Wissel R. Emond voor G. Cimirot Standard Liège
78' Wissel Standard Liège Wissel A. Boljevic voor M. Carcela-Gonzalez Standard Liège
78' Wissel Standard Liège Wissel S. Amallah voor M. Vojvoda Standard Liège
83' Wissel Sporting Charleroi Wissel G. Hendrickx voor M. Bruno Sporting Charleroi
85' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor S. Amallah Standard Liège
88' Wissel Sporting Charleroi Wissel M. Busi voor R. Morioka Sporting Charleroi
90' Doelpunt Standard Liège Doelpunt P. MPoku Standard Liège 1-1
94' Tweede gele kaart Sporting Charleroi Tweede gele kaart voor M. Ilaimaharitra Sporting Charleroi
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Luik - Sporting Charleroi
Opstellingen Standard Luik - Sporting Charleroi
De opstellingen van Standard Luik en Sporting Charleroi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Standard Luik gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sporting Charleroi zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Wissels Sporting Charleroi
# Speler Pos.
40 Rémy Descamps K
23 Steeven Willems V
4 Maxime Busi V
6 Gjoko Zajkov V
22 Gaëtan Hendrickx M
21 Enes Sağlık M
8 Ali Gholizadeh M
28 Ken Nkuba Tshiend A
10 Kaveh Rezaei A
Voorbeschouwing Standard Luik - Sporting Charleroi

Standard Luik en Sporting Charleroi treffen elkaar in de 9e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bram Van Driessche en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Standard Luik en Sporting Charleroi in de Jupiler Pro League vond plaats op 26 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Standard Luik. Op basis van de afgelopen 31 duels tussen beide ploegen is Standard Luik favoriet. De thuisploeg wist 18 keer te winnen, terwijl Sporting Charleroi slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Standard Luik 18
Winst Sporting Charleroi 5
Gelijkspel 8
Totaal 31

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Standard Luik op een 2e positie staat, terwijl we Sporting Charleroi terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Standard Luik - Sporting Charleroi Opstelling Standard Luik Opstelling Sporting Charleroi Live Standard Luik - Sporting Charleroi Live Standard Luik - Sporting Charleroi kijken Standard Luik - Sporting Charleroi kijken Live Standard Luik - Sporting Charleroi stream Standard Luik - Sporting Charleroi Fox Sports Nabeschouwing Standard Luik - Sporting Charleroi Uitslag Standard Luik - Sporting Charleroi Statistieken Standard Luik - Sporting Charleroi Jupiler Pro League 2019/2020 Standard Luik - Sporting Charleroi wedden Standard Luik - Sporting Charleroi gokken Standard Luik - Sporting Charleroi Unibet