Nabeschouwing Waasland-Beveren - Anderlecht (0-3) || Jupiler Pro League 2019/2020

Zaterdag 29 februari 2020 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt Waasland-Beveren het zaterdag 29 februari 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Anderlecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Kunstrasenplatz Jean-Löring-Sportpark in Beveren.

Via de Waasland-Beveren - Anderlecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Waasland-Beveren - Anderlecht (0-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen Waasland-Beveren en Anderlecht is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Anderlecht. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door M. Vlap, waarmee Anderlecht met 0-1 de leiding nam. Anderlecht vergrootte in de 66e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Vlap op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Vlak voor tijd werd de stand 0-3 doordat F. Amuzu van Anderlecht een penalty wist te benutten in de 94e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Anderlecht dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Waasland-Beveren - Anderlecht 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Waasland-Beveren - Anderlecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Anderlecht Doelpunt M. Vlap Anderlecht 0-1
36' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor V. Kompany Anderlecht
37' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor M. Murillo Anderlecht
46' Wissel Waasland-Beveren Wissel Y. Kobayashi voor A. Gamboa Waasland-Beveren
63' Wissel Waasland-Beveren Wissel B. Badibanga voor D. Bizimana Waasland-Beveren
63' Wissel Anderlecht Wissel F. Amuzu voor M. Pjaca Anderlecht
66' Doelpunt Anderlecht Doelpunt M. Vlap met assist van A. Lokonga Anderlecht 0-2
76' Wissel Waasland-Beveren Wissel D. Jubitana voor T. Agyepong Waasland-Beveren
88' Wissel Anderlecht Wissel E. Kayembe voor D. Joveljić Anderlecht
93' Wissel Anderlecht Wissel Y. Verschaeren voor J. Doku Anderlecht
94' Penalty Anderlecht Penalty F. Amuzu Anderlecht 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Waasland-Beveren - Anderlecht
Opstellingen Waasland-Beveren - Anderlecht
De opstellingen van Waasland-Beveren en Anderlecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Waasland-Beveren gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Anderlecht zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.