Nabeschouwing Zulte-Waregem - Sporting Charleroi (1-3) || Jupiler Pro League 2022/2023

Zondag 21 augustus 2022 - 16:00 uur

In de Jupiler Pro League 2022/2023 neemt Zulte-Waregem het zondag 21 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Charleroi. De wedstrijd wordt gespeeld in Elindus Arena in Waregem.

Via de Zulte-Waregem - Sporting Charleroi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - Sporting Charleroi (1-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen Zulte-Waregem en Sporting Charleroi is onder leiding van scheidsrechter Erik Lambrechts geëindigd in een 1-3 overwinning voor Sporting Charleroi. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Zulte-Waregem kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van A. Fadera. Sporting Charleroi kwam in de 36e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Heymans, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 83e minuut zette J. Kayembe zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Sporting Charleroi de leiding in de wedstrijd nam.

Na 89 minuten werd de voorsprong voor Sporting Charleroi vergroot nadat A. Zaroury de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Sporting Charleroi.

LIVE Zulte-Waregem - Sporting Charleroi 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - Sporting Charleroi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt A. Fadera met assist van A. Ciranni Zulte-Waregem 1-0
36' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt D. Heymans met assist van K. Nkuba Sporting Charleroi 1-1
57' Wissel Zulte-Waregem Wissel R. Tsouka voor Dani Ramirez Zulte-Waregem
57' Wissel Zulte-Waregem Wissel L. Willen voor A. Ciranni Zulte-Waregem
61' Wissel Sporting Charleroi Wissel Y. Badji voor N. Benbouali Sporting Charleroi
66' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor B. Lopez Zulte-Waregem
67' Wissel Zulte-Waregem Wissel S. Braem voor J. Vossen Zulte-Waregem
67' Wissel Zulte-Waregem Wissel L. Vigen voor N. Miroshi Zulte-Waregem
71' Wissel Sporting Charleroi Wissel J. Kayembe voor J. Tchatchoua Sporting Charleroi
71' Wissel Sporting Charleroi Wissel I. Mbenza voor A. Gholizadeh Sporting Charleroi
80' Wissel Sporting Charleroi Wissel R. Morioka voor M. Ilaimaharitra Sporting Charleroi
80' Wissel Sporting Charleroi Wissel A. Zaroury voor D. Heymans Sporting Charleroi
80' Wissel Zulte-Waregem Wissel L. Hallaert voor A. Fadera Zulte-Waregem
83' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt J. Kayembe met assist van I. Mbenza Sporting Charleroi 1-2
89' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt A. Zaroury met assist van R. Morioka Sporting Charleroi 1-3
92' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor A. Sissako Zulte-Waregem
Video hoogtepunten en samenvatting Zulte-Waregem - Sporting Charleroi
Opstellingen Zulte-Waregem - Sporting Charleroi
De opstellingen van Zulte-Waregem en Sporting Charleroi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zulte-Waregem gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sporting Charleroi zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.