Nabeschouwing Capelle - FC Groningen (0-4) || KNVB Beker 2016/2017

Dinsdag 20 september 2016 - 17:00 uur

In de KNVB Beker 2016/2017 neemt Capelle het dinsdag 20 september 2016 om 17:00 uur in eigen huis op tegen FC Groningen. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark 't Slot in Capelle aan den IJssel.

Via de Capelle - FC Groningen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Capelle - FC Groningen (0-4)

Het KNVB Beker duel tussen Capelle en FC Groningen is geëindigd in een 0-4 overwinning voor FC Groningen. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 10e minuut dacht FC Groningen op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Hoesen. Helaas voor FC Groningen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 15e minuut was het FC Groningen dat via T. van Weert dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. H. Hateboer dacht na 65 minuten te scoren voor FC Groningen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 79e minuut scoorde FC Groningen via A. Sørloth, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-4 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Capelle - FC Groningen
LIVE Capelle - FC Groningen 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Capelle - FC Groningen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt FC Groningen Doelpunt D. Hoesen FC Groningen
15' Doelpunt FC Groningen Doelpunt T. van Weert FC Groningen
33' Gele kaart Capelle Gele kaart voor B. Dogan Capelle
57' Wissel FC Groningen Wissel A. Rusnák voor M. Mahi FC Groningen
61' Wissel Capelle Wissel J. Pattinama voor J. Kleijn Capelle
65' Doelpunt FC Groningen Doelpunt H. Hateboer FC Groningen
65' Wissel FC Groningen Wissel S. Tibbling voor T. Hiariej FC Groningen
68' Wissel Capelle Wissel O. van der Sande voor T. Vincken Capelle
71' Wissel FC Groningen Wissel A. Sørloth voor O. Idrissi FC Groningen
76' Wissel Capelle Wissel S. Avdic voor B. Letterie Capelle
79' Doelpunt FC Groningen Doelpunt A. Sørloth FC Groningen
Video hoogtepunten en samenvatting Capelle - FC Groningen
Opstellingen Capelle - FC Groningen

Voorbeschouwing Capelle - FC Groningen

Capelle en FC Groningen spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de KNVB Beker.

De vorige ontmoeting tussen Capelle en FC Groningen in de KNVB Beker vond plaats op 30 oktober 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Groningen. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is FC Groningen favoriet. 1 keer wist de ploeg van Capelle te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Capelle. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.