Nabeschouwing FC Volendam - Almere City (2-1) (na verlenging) || KNVB Beker 2016/2017

Dinsdag 25 oktober 2016 - 20:00 uur



In de KNVB Beker 2016/2017 neemt FC Volendam het dinsdag 25 oktober 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Almere City. De wedstrijd wordt gespeeld in Kras Stadion in Volendam.

Via de FC Volendam - Almere City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Volendam - Almere City (2-1) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen FC Volendam en Almere City is geëindigd in een 2-1 overwinning voor FC Volendam. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het FC Volendam dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 105e minuut dacht Almere City op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Ramsteijn. Helaas voor Almere City werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 106e minuut was het FC Volendam dat via K. Kwakman dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. B. Steltenpool dacht na 115 minuten te scoren voor FC Volendam, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het FC Volendam die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken FC Volendam - Almere City
Goals
2
1
LIVE FC Volendam - Almere City 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Volendam - Almere City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
40' Wissel Almere City Wissel S. van der Water voor J. Rijsdijk Almere City
55' Gele kaart Almere City Gele kaart voor S. Ahannach Almere City
69' Wissel Almere City Wissel J. Waalkens voor S. MacDonald Almere City
71' Wissel FC Volendam Wissel G. Vlak voor D. van Son FC Volendam
92' Wissel FC Volendam Wissel R. El Hamdi voor J. Veerman FC Volendam
105' Doelpunt Almere City Doelpunt K. Ramsteijn Almere City
106' Doelpunt FC Volendam Doelpunt K. Kwakman FC Volendam
106' Wissel FC Volendam Wissel B. Steltenpool voor M. Betti FC Volendam
108' Wissel Almere City Wissel J. Vet voor K. van Buuren Almere City
115' Doelpunt FC Volendam Doelpunt B. Steltenpool FC Volendam
Video hoogtepunten en samenvatting FC Volendam - Almere City
Opstellingen FC Volendam - Almere City

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing FC Volendam - Almere City

FC Volendam en Almere City spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat FC Volendam en Almere City elkaar treffen in de KNVB Beker.

Resultaat Aantal
Winst FC Volendam 0
Winst Almere City 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
FC Volendam - Almere City Opstelling FC Volendam Opstelling Almere City Live FC Volendam - Almere City Live FC Volendam - Almere City kijken FC Volendam - Almere City kijken Live FC Volendam - Almere City stream FC Volendam - Almere City Fox Sports Nabeschouwing FC Volendam - Almere City Uitslag FC Volendam - Almere City Statistieken FC Volendam - Almere City KNVB Beker 2016/2017 FC Volendam - Almere City wedden FC Volendam - Almere City gokken FC Volendam - Almere City Unibet