Nabeschouwing Go Ahead Eagles - Jodan Boys (1-2) || KNVB Beker 2016/2017

Dinsdag 25 oktober 2016 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2016/2017 neemt Go Ahead Eagles het dinsdag 25 oktober 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jodan Boys. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - Jodan Boys live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - Jodan Boys (1-2)

Het KNVB Beker duel tussen Go Ahead Eagles en Jodan Boys is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Jodan Boys. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 28e minuut dacht Go Ahead Eagles op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Hendriks. Helaas voor Go Ahead Eagles werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 47e minuut was het Jodan Boys dat via L. Marengo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. Heerkens dacht na 84 minuten te scoren voor Jodan Boys, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Go Ahead Eagles - Jodan Boys
1
2
LIVE Go Ahead Eagles - Jodan Boys 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - Jodan Boys teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor S. Fischer Go Ahead Eagles
28' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt S. Hendriks Go Ahead Eagles
39' Gele kaart Jodan Boys Gele kaart voor D. Mimpen Jodan Boys
42' Gele kaart Jodan Boys Gele kaart voor M. Jansen Jodan Boys
47' Doelpunt Jodan Boys Doelpunt L. Marengo Jodan Boys
72' Wissel Jodan Boys Wissel A. Chairi voor D. Mimpen Jodan Boys
75' Wissel Go Ahead Eagles Wissel D. Maatsen voor H. Ojamaa Go Ahead Eagles
81' Wissel Go Ahead Eagles Wissel K. Brands voor S. Hendriks Go Ahead Eagles
84' Doelpunt Jodan Boys Doelpunt R. Heerkens Jodan Boys
85' Wissel Go Ahead Eagles Wissel J. Groenbast voor L. Lambooij Go Ahead Eagles
86' Wissel Jodan Boys Wissel D. Rietveld voor R. Heerkens Jodan Boys
91' Wissel Jodan Boys Wissel B. el Idrissi voor Romario Jodan Boys
Video hoogtepunten en samenvatting Go Ahead Eagles - Jodan Boys
Opstellingen Go Ahead Eagles - Jodan Boys

Voorbeschouwing Go Ahead Eagles - Jodan Boys

Go Ahead Eagles en Jodan Boys spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Go Ahead Eagles en Jodan Boys elkaar treffen in de KNVB Beker.