Nabeschouwing Scheveningen - FC Emmen (1-2) || KNVB Beker 2016/2017

Dinsdag 20 september 2016 - 17:00 uur

In de KNVB Beker 2016/2017 neemt Scheveningen het dinsdag 20 september 2016 om 17:00 uur in eigen huis op tegen FC Emmen. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Houtrust in Den Haag.

Via de Scheveningen - FC Emmen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Scheveningen - FC Emmen (1-2)

Het KNVB Beker duel tussen Scheveningen en FC Emmen is geëindigd in een 1-2 overwinning voor FC Emmen. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 31e minuut dacht Scheveningen op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Peters. Helaas voor Scheveningen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 33e minuut was het FC Emmen dat via C. Peters dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. Krohne dacht na 40 minuten te scoren voor FC Emmen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 91e minuut moest Scheveningen verder met een man minder, nadat L. Schwiebbe een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Scheveningen - FC Emmen
1
2
LIVE Scheveningen - FC Emmen 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Scheveningen - FC Emmen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Wissel FC Emmen Wissel I. Kallon voor O. Türk FC Emmen
28' Gele kaart Scheveningen Gele kaart voor M. de Vlugt Scheveningen
31' Doelpunt Scheveningen Doelpunt T. Peters Scheveningen
33' Doelpunt FC Emmen Doelpunt C. Peters FC Emmen
40' Doelpunt FC Emmen Doelpunt R. Krohne FC Emmen
45' Gele kaart Scheveningen Gele kaart voor B. Rog Scheveningen
64' Gele kaart Scheveningen Gele kaart voor E. Gula Scheveningen
69' Wissel Scheveningen Wissel J. de Bruin voor R. Samoender Scheveningen
73' Gele kaart Scheveningen Gele kaart voor T. Peters Scheveningen
75' Gele kaart Scheveningen Gele kaart voor L. Schwiebbe Scheveningen
79' Wissel Scheveningen Wissel M. Nieuwlaat voor M. Scholten Scheveningen
84' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor J. Mannes FC Emmen
87' Gele kaart Scheveningen Gele kaart voor J. de Bruin Scheveningen
89' Wissel Scheveningen Wissel R. Roos voor B. Rog Scheveningen
91' Tweede gele kaart Scheveningen Tweede gele kaart voor L. Schwiebbe Scheveningen
93' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor G. Klok FC Emmen
91' Gele kaart Scheveningen Gele kaart voor M. Nieuwlaat Scheveningen
Video hoogtepunten en samenvatting Scheveningen - FC Emmen
Opstellingen Scheveningen - FC Emmen

Voorbeschouwing Scheveningen - FC Emmen

Scheveningen en FC Emmen spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Scheveningen en FC Emmen elkaar treffen in de KNVB Beker.