Nabeschouwing ADO '20 - Scheveningen (0-1) || KNVB Beker 2014/2015

Woensdag 27 augustus 2014 - 19:45 uur

In de KNVB Beker 2014/2015 neemt ADO '20 het woensdag 27 augustus 2014 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Scheveningen. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Vlotter in Heemskerk.

Via de ADO '20 - Scheveningen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO '20 - Scheveningen (0-1)

Het KNVB Beker duel tussen ADO '20 en Scheveningen is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Scheveningen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 10e minuut dacht Scheveningen op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Nieuwlaat. Helaas voor Scheveningen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 34e minuut moest F. de Jong van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Scheveningen verder met een speler minder.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken ADO '20 - Scheveningen
LIVE ADO '20 - Scheveningen 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO '20 - Scheveningen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Scheveningen Doelpunt M. Nieuwlaat Scheveningen
18' Gele kaart ADO '20 Gele kaart voor M. Huisman ADO '20
27' Gele kaart ADO '20 Gele kaart voor M. Ait Hassain ADO '20
34' Gele kaart ADO '20 Gele kaart voor C. Keus ADO '20
34' Rode kaart Scheveningen Rode kaart voor F. de Jong Scheveningen
46' Wissel Scheveningen Wissel M. Pronk voor M. Nieuwlaat Scheveningen
58' Gele kaart ADO '20 Gele kaart voor R. Tuinfort ADO '20
59' Wissel ADO '20 Wissel B. Tesselaar voor M. Ait Hassain ADO '20
65' Wissel ADO '20 Wissel S. Mazreku voor T. Amson ADO '20
70' Wissel Scheveningen Wissel T. Peters voor M. Aldoğan Scheveningen
80' Wissel ADO '20 Wissel T. Buchinhoren voor S. van Amersfoort ADO '20
81' Wissel Scheveningen Wissel W. Goeman voor I. Maayen Scheveningen
87' Gele kaart Scheveningen Gele kaart voor W. Goeman Scheveningen
Video hoogtepunten en samenvatting ADO '20 - Scheveningen
Opstellingen ADO '20 - Scheveningen

Voorbeschouwing ADO '20 - Scheveningen

ADO '20 en Scheveningen spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat ADO '20 en Scheveningen elkaar treffen in de KNVB Beker.