Nabeschouwing ADO Den Haag - FC Twente (1-5) || KNVB Beker 2008/2009

Woensdag 28 januari 2009 - 20:49 uur

In de KNVB Beker 2008/2009 neemt ADO Den Haag het woensdag 28 januari 2009 om 20:49 uur in eigen huis op tegen FC Twente.

Via de ADO Den Haag - FC Twente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - FC Twente (1-5)

Het KNVB Beker duel tussen ADO Den Haag en FC Twente is geëindigd in een 1-5 overwinning voor FC Twente. Na 45 minuten stond er een 1-4 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 5e minuut dacht FC Twente op voorsprong te komen via een doelpunt van B. NKufo. Helaas voor FC Twente werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 12e minuut was het FC Twente dat via B. NKufo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. Denneboom dacht na 22 minuten te scoren voor FC Twente, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 43e minuut scoorde ADO Den Haag via R. Knopper, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 44 minuten spelen wist FC Twente via R. Denneboom de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 84e minuut scoorde Y. Hersi namens FC Twente. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-5 eindstand.

Wedstrijdstatistieken ADO Den Haag - FC Twente
1
5
LIVE ADO Den Haag - FC Twente 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - FC Twente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt FC Twente Doelpunt B. NKufo FC Twente
11' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor E. Kahya ADO Den Haag
12' Doelpunt FC Twente Doelpunt B. NKufo FC Twente
22' Doelpunt FC Twente Doelpunt R. Denneboom FC Twente
39' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor R. Denneboom FC Twente
43' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt R. Knopper ADO Den Haag
44' Doelpunt FC Twente Doelpunt R. Denneboom FC Twente
46' Wissel ADO Den Haag Wissel R. Zwinkels voor B. Waterman ADO Den Haag
46' Wissel ADO Den Haag Wissel L. Resodihardjo voor C. Horváth ADO Den Haag
64' Wissel FC Twente Wissel Y. Hersi voor K. Perez FC Twente
64' Wissel FC Twente Wissel T. Janssen voor B. NKufo FC Twente
70' Wissel FC Twente Wissel Douglas voor P. Wisgerhof FC Twente
71' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor S. Rajkovic FC Twente
76' Wissel ADO Den Haag Wissel L. Immers voor Y. Cornelisse ADO Den Haag
84' Doelpunt FC Twente Doelpunt Y. Hersi FC Twente
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - FC Twente
Opstellingen ADO Den Haag - FC Twente

Voorbeschouwing ADO Den Haag - FC Twente

ADO Den Haag en FC Twente spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat ADO Den Haag en FC Twente elkaar treffen in de KNVB Beker.