Nabeschouwing Almere City - PSV (1-5) || KNVB Beker 2014/2015

Woensdag 29 oktober 2014 - 18:30 uur

In de KNVB Beker 2014/2015 neemt Almere City het woensdag 29 oktober 2014 om 18:30 uur in eigen huis op tegen PSV.

Via de Almere City - PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almere City - PSV (1-5)

Het KNVB Beker duel tussen Almere City en PSV is geëindigd in een 1-5 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 17e minuut dacht PSV op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Narsingh. Helaas voor PSV werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 43e minuut was het Almere City dat via S. Keller dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. G. Wijnaldum dacht na 49 minuten te scoren voor PSV, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 70e minuut scoorde PSV via J. Locadia, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 73 minuten spelen wist PSV via J. Locadia de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 86e minuut scoorde G. Wijnaldum namens PSV. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-5 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Almere City - PSV
1
5
LIVE Almere City - PSV 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almere City - PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt PSV Doelpunt L. Narsingh PSV
43' Doelpunt Almere City Doelpunt S. Keller Almere City
44' Gele kaart Almere City Gele kaart voor C.Toet Almere City
46' Wissel PSV Wissel G. Wijnaldum voor M. Ritzmaier PSV
46' Wissel PSV Wissel L. de Jong voor L. Narsingh PSV
49' Doelpunt PSV Doelpunt G. Wijnaldum PSV
58' Wissel Almere City Wissel L. de Kogel voor N. Aslanyan-Mamedov Almere City
65' Wissel Almere City Wissel J. Oost voor T. Receveur Almere City
70' Doelpunt PSV Doelpunt J. Locadia PSV
73' Doelpunt PSV Doelpunt J. Locadia PSV
81' Wissel PSV Wissel S. Bergwijn voor F. Jozefzoon PSV
84' Wissel Almere City Wissel E. Boldewijn voor P. Quasten Almere City
86' Doelpunt PSV Doelpunt G. Wijnaldum PSV