Nabeschouwing Capelle - EHC Hoensbroek (3-2) (na verlenging) || KNVB Beker 2014/2015

Woensdag 27 augustus 2014 - 18:00 uur

In de KNVB Beker 2014/2015 neemt Capelle het woensdag 27 augustus 2014 om 18:00 uur in eigen huis op tegen EHC Hoensbroek. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark 't Slot in Capelle aan den IJssel.

Via de Capelle - EHC Hoensbroek live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Capelle - EHC Hoensbroek (3-2) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen Capelle en EHC Hoensbroek is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Capelle. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-2 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Capelle dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 27e minuut dacht EHC Hoensbroek op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Meerburg. Helaas voor EHC Hoensbroek werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 29e minuut was het Capelle dat via B. Vermunt dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. B. Vermunt dacht na 43 minuten te scoren voor Capelle, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 84e minuut scoorde EHC Hoensbroek via K. Mahmoud, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Na 108 minuten spelen wist Capelle via W. Kousemaker de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Capelle die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 3-2 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Capelle - EHC Hoensbroek
3
2
LIVE Capelle - EHC Hoensbroek 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Capelle - EHC Hoensbroek teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt EHC Hoensbroek Doelpunt M. Meerburg EHC Hoensbroek
29' Doelpunt Capelle Doelpunt B. Vermunt Capelle
43' Doelpunt Capelle Doelpunt B. Vermunt Capelle
46' Wissel Capelle Wissel D. Muller voor J. Balrak Capelle
46' Wissel EHC Hoensbroek Wissel M. Reijntjens voor K. Vijgen EHC Hoensbroek
59' Wissel EHC Hoensbroek Wissel O. El Achkar voor I. Haddadi EHC Hoensbroek
65' Wissel Capelle Wissel F. Jardim voor G. Rothman Capelle
77' Wissel Capelle Wissel S. Dieterich voor K. Blokland Capelle
84' Doelpunt EHC Hoensbroek Doelpunt K. Mahmoud EHC Hoensbroek
97' Gele kaart EHC Hoensbroek Gele kaart voor M. Reijntjens EHC Hoensbroek
104' Gele kaart EHC Hoensbroek Gele kaart voor M. Meerburg EHC Hoensbroek
108' Penalty Capelle Penalty W. Kousemaker Capelle
108' Gele kaart EHC Hoensbroek Gele kaart voor O. Rompelberg EHC Hoensbroek
108' Gele kaart EHC Hoensbroek Gele kaart voor M. Kok EHC Hoensbroek
116' Wissel EHC Hoensbroek Wissel I. Schrijnemackers voor T. Maas EHC Hoensbroek
117' Gele kaart EHC Hoensbroek Gele kaart voor K. Mahmoud EHC Hoensbroek
Video hoogtepunten en samenvatting Capelle - EHC Hoensbroek
Opstellingen Capelle - EHC Hoensbroek

Voorbeschouwing Capelle - EHC Hoensbroek

Capelle en EHC Hoensbroek spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Capelle en EHC Hoensbroek elkaar treffen in de KNVB Beker.