Nabeschouwing Capelle - Roda JC (2-4) || KNVB Beker 2008/2009

Woensdag 24 september 2008 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2008/2009 neemt Capelle het woensdag 24 september 2008 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Roda JC.

Via de Capelle - Roda JC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Capelle - Roda JC (2-4)

Het KNVB Beker duel tussen Capelle en Roda JC is geëindigd in een 2-4 overwinning voor Roda JC. Na 45 minuten stond er een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 9e minuut dacht Roda JC Kerkrade op voorsprong te komen via een doelpunt van H. Gommans. Helaas voor Roda JC Kerkrade werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 10e minuut was het Roda JC Kerkrade dat via J. Yulu-Matondo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. van Duijvenbode dacht na 34 minuten te scoren voor Capelle, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 38e minuut scoorde Capelle via P. Molendijk, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 51 minuten spelen wist Roda JC Kerkrade via J. Yulu-Matondo de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 53e minuut scoorde M. de Jong namens Roda JC Kerkrade. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-4 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Capelle - Roda JC
2
4
LIVE Capelle - Roda JC 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Capelle - Roda JC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt H. Gommans Roda JC Kerkrade
10' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt J. Yulu-Matondo Roda JC Kerkrade
34' Doelpunt Capelle Doelpunt A. van Duijvenbode Capelle
38' Doelpunt Capelle Doelpunt P. Molendijk Capelle
51' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt J. Yulu-Matondo Roda JC Kerkrade
53' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt M. de Jong Roda JC Kerkrade