Nabeschouwing De Bataven - ONS Sneek (3-3) || KNVB Beker 2008/2009

Zaterdag 30 augustus 2008 - 17:00 uur



In de KNVB Beker 2008/2009 neemt De Bataven het zaterdag 30 augustus 2008 om 17:00 uur in eigen huis op tegen ONS Sneek.

Via de De Bataven - ONS Sneek live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing De Bataven - ONS Sneek (3-3)

Het KNVB Beker duel tussen De Bataven en ONS Sneek is geëindigd in een 3-3 overwinning voor De Bataven.

Wedstrijdstatistieken De Bataven - ONS Sneek
Goals
3
3
LIVE De Bataven - ONS Sneek 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd De Bataven - ONS Sneek teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting De Bataven - ONS Sneek
Opstellingen De Bataven - ONS Sneek

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing De Bataven - ONS Sneek

De Bataven en ONS Sneek spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat De Bataven en ONS Sneek elkaar treffen in de KNVB Beker.

Resultaat Aantal
Winst De Bataven 0
Winst ONS Sneek 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
De Bataven - ONS Sneek Opstelling De Bataven Opstelling ONS Sneek Live De Bataven - ONS Sneek Live De Bataven - ONS Sneek kijken De Bataven - ONS Sneek kijken Live De Bataven - ONS Sneek stream De Bataven - ONS Sneek Fox Sports Nabeschouwing De Bataven - ONS Sneek Uitslag De Bataven - ONS Sneek Statistieken De Bataven - ONS Sneek KNVB Beker 2008/2009 De Bataven - ONS Sneek wedden De Bataven - ONS Sneek gokken De Bataven - ONS Sneek Unibet