Nabeschouwing De Treffers - De Graafschap (3-4) || KNVB Beker 2008/2009

Woensdag 24 september 2008 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2008/2009 neemt De Treffers het woensdag 24 september 2008 om 20:00 uur in eigen huis op tegen De Graafschap.

Via de De Treffers - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing De Treffers - De Graafschap (3-4)

Het KNVB Beker duel tussen De Treffers en De Graafschap is geëindigd in een 3-4 overwinning voor De Graafschap. Na 45 minuten stond er een 3-3 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. In de 4e minuut dacht De Graafschap op voorsprong te komen via een doelpunt van D. de Groot. Helaas voor De Graafschap werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 7e minuut was het De Treffers dat via B. Bakker dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. de Groot dacht na 14 minuten te scoren voor De Graafschap, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 18e minuut scoorde De Graafschap via D. de Groot, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 22 minuten spelen wist De Treffers via S. Echargui de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 38e minuut scoorde U. Bozbiyik namens De Treffers. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 112e minuut leek M. Bloemendaal te scoren voor De Graafschap, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-4 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken De Treffers - De Graafschap
3
4
LIVE De Treffers - De Graafschap 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd De Treffers - De Graafschap teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt De Graafschap Doelpunt D. de Groot De Graafschap
7' Doelpunt De Treffers Doelpunt B. Bakker De Treffers
14' Doelpunt De Graafschap Doelpunt D. de Groot De Graafschap
18' Doelpunt De Graafschap Doelpunt D. de Groot De Graafschap
22' Doelpunt De Treffers Doelpunt S. Echargui De Treffers
38' Doelpunt De Treffers Doelpunt U. Bozbiyik De Treffers
112' Doelpunt De Graafschap Doelpunt M. Bloemendaal De Graafschap
Video hoogtepunten en samenvatting De Treffers - De Graafschap
Opstellingen De Treffers - De Graafschap

Voorbeschouwing De Treffers - De Graafschap

De Treffers en De Graafschap spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat De Treffers en De Graafschap elkaar treffen in de KNVB Beker.