Nabeschouwing Deltasport - Leonidas (1-0) || KNVB Beker 2014/2015

Woensdag 27 augustus 2014 - 20:00 uur



In de KNVB Beker 2014/2015 neemt Deltasport het woensdag 27 augustus 2014 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Leonidas. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Broekpolder (Deltasport) (Vlaardingen) in Vlaardingen.

Via de Deltasport - Leonidas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deltasport - Leonidas (1-0)

Het KNVB Beker duel tussen Deltasport en Leonidas is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Deltasport. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 88e minuut dacht Deltasport op voorsprong te komen via een doelpunt van J. van der Vaart. Helaas voor Deltasport werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Deltasport - Leonidas
Goals
1
0
LIVE Deltasport - Leonidas 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deltasport - Leonidas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel Leonidas Wissel A. Semedo voor A. Kazbogan Leonidas
46' Wissel Leonidas Wissel B. Dogan voor N. Slotboom Leonidas
57' Gele kaart Leonidas Gele kaart voor H. el Hammach Leonidas
62' Wissel Deltasport Wissel R. Leitoe voor M. Naarden Deltasport
73' Wissel Leonidas Wissel D. Destanovic voor H. el Hammach Leonidas
75' Wissel Deltasport Wissel J. van der Vaart voor D. Ruperti Deltasport
87' Wissel Deltasport Wissel E. Batta voor E. de Morais Lima Deltasport
88' Doelpunt Deltasport Doelpunt J. van der Vaart Deltasport
Video hoogtepunten en samenvatting Deltasport - Leonidas
Opstellingen Deltasport - Leonidas

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Deltasport - Leonidas

Deltasport en Leonidas spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Deltasport en Leonidas elkaar treffen in de KNVB Beker.

Resultaat Aantal
Winst Deltasport 0
Winst Leonidas 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Deltasport - Leonidas Opstelling Deltasport Opstelling Leonidas Live Deltasport - Leonidas Live Deltasport - Leonidas kijken Deltasport - Leonidas kijken Live Deltasport - Leonidas stream Deltasport - Leonidas Fox Sports Nabeschouwing Deltasport - Leonidas Uitslag Deltasport - Leonidas Statistieken Deltasport - Leonidas KNVB Beker 2014/2015 Deltasport - Leonidas wedden Deltasport - Leonidas gokken Deltasport - Leonidas Unibet