Nabeschouwing Deltasport - Willem II (2-1) || KNVB Beker 2014/2015

Dinsdag 23 september 2014 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2014/2015 neemt Deltasport het dinsdag 23 september 2014 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Willem II. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Broekpolder (Deltasport) (Vlaardingen) in Vlaardingen.

Via de Deltasport - Willem II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deltasport - Willem II (2-1)

Het KNVB Beker duel tussen Deltasport en Willem II is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Deltasport. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 35e minuut dacht Deltasport op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Boulfalfal. Helaas voor Deltasport werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 53e minuut was het Willem II dat via B. Sahar dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. Krznaric dacht na 91 minuten te scoren voor Deltasport, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Deltasport - Willem II
2
1
LIVE Deltasport - Willem II 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deltasport - Willem II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Doelpunt Deltasport Doelpunt R. Boulfalfal Deltasport
53' Doelpunt Willem II Doelpunt B. Sahar Willem II
56' Gele kaart Deltasport Gele kaart voor M. Drooduin Deltasport
58' Wissel Deltasport Wissel L. Nunes voor D. Ruperti Deltasport
61' Gele kaart Willem II Gele kaart voor D. Wuytens Willem II
71' Wissel Deltasport Wissel J. van der Vaart voor R. Boulfalfal Deltasport
74' Gele kaart Deltasport Gele kaart voor J. van der Vaart Deltasport
79' Wissel Willem II Wissel R. Haemhouts voor D. Wuytens Willem II
79' Wissel Willem II Wissel S. Armenteros voor Bruno Andrade Willem II
91' Doelpunt Deltasport Doelpunt L. Krznaric Deltasport
Video hoogtepunten en samenvatting Deltasport - Willem II
Opstellingen Deltasport - Willem II

Voorbeschouwing Deltasport - Willem II

Deltasport en Willem II spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Deltasport en Willem II elkaar treffen in de KNVB Beker.