Nabeschouwing DOS 37 - WAVV (6-1) || KNVB Beker 2014/2015

Woensdag 27 augustus 2014 - 18:00 uur

In de KNVB Beker 2014/2015 neemt DOS 37 het woensdag 27 augustus 2014 om 18:00 uur in eigen huis op tegen WAVV. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Het Midden (DETO) in Vriezenveen.

Via de DOS 37 - WAVV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing DOS 37 - WAVV (6-1)

Het KNVB Beker duel tussen DOS 37 en WAVV is geëindigd in een 6-1 overwinning voor DOS 37. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 8e minuut dacht DOS 37 op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Meijer. Helaas voor DOS 37 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 35e minuut was het DOS 37 dat via M. Meijer dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Smit dacht na 37 minuten te scoren voor DOS 37, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 47e minuut scoorde WAVV via P. Aldenkamp, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 61 minuten spelen wist DOS 37 via M. Smit de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 67e minuut scoorde T. Houwing namens DOS 37. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 75e minuut leek T. Hegeman te scoren voor DOS 37, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 6-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken DOS 37 - WAVV
6
1
LIVE DOS 37 - WAVV 6-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd DOS 37 - WAVV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt DOS 37 Doelpunt M. Meijer DOS 37
12' Wissel WAVV Wissel J. Pruis voor M. Kaba WAVV
35' Doelpunt DOS 37 Doelpunt M. Meijer DOS 37
37' Doelpunt DOS 37 Doelpunt M. Smit DOS 37
46' Wissel DOS 37 Wissel J. Mulderij voor L. Scheepmaker DOS 37
46' Wissel WAVV Wissel A. Vlastuin voor R. Derks WAVV
47' Doelpunt WAVV Doelpunt P. Aldenkamp WAVV
51' Wissel DOS 37 Wissel R. Kottier voor D. Boshoeve DOS 37
61' Doelpunt DOS 37 Doelpunt M. Smit DOS 37
67' Doelpunt DOS 37 Doelpunt T. Houwing DOS 37
74' Wissel WAVV Wissel G. Correia voor V. van Ledden WAVV
75' Penalty DOS 37 Penalty T. Hegeman DOS 37
75' Gele kaart WAVV Gele kaart voor M. Speelziek WAVV
78' Wissel DOS 37 Wissel R. ter Morsche voor M. Smit DOS 37
90' Gele kaart WAVV Gele kaart voor E. Bakker WAVV