Nabeschouwing FC Groningen - Vitesse (4-0) || KNVB Beker 2014/2015

Woensdag 28 januari 2015 - 20:45 uur

In de KNVB Beker 2014/2015 neemt FC Groningen het woensdag 28 januari 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Vitesse. De wedstrijd wordt gespeeld in Euroborg in Groningen.

Via de FC Groningen - Vitesse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Groningen - Vitesse (4-0)

Het KNVB Beker duel tussen FC Groningen en Vitesse is geëindigd in een 4-0 overwinning voor FC Groningen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor G. Kashia in de 62e minuut, waardoor Vitesse met een man minder kwam te staan. In de 63e minuut was het FC Groningen dat via T. Chery dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. de Leeuw dacht na 66 minuten te scoren voor FC Groningen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 76e minuut scoorde FC Groningen via Y. van Nieff, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 78 minuten spelen wist FC Groningen via M. Kieftenbeld de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Groningen - Vitesse
4
0
LIVE FC Groningen - Vitesse 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Groningen - Vitesse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor Eric Botteghin FC Groningen
12' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor Y. van Nieff FC Groningen
16' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor U. Đurđević Vitesse
29' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor Z. Labyad Vitesse
36' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor D. Pröpper Vitesse
41' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor J. Kappelhof FC Groningen
52' Wissel FC Groningen Wissel J. Antonia voor D. Hoesen FC Groningen
62' Rode kaart Vitesse Rode kaart voor G. Kashia Vitesse
63' Doelpunt FC Groningen Doelpunt T. Chery FC Groningen
65' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor J. van der Heijden Vitesse
66' Doelpunt FC Groningen Doelpunt M. de Leeuw met assist van J. Antonia FC Groningen
69' Wissel FC Groningen Wissel M. Mahi voor A. Rusnák FC Groningen
69' Wissel Vitesse Wissel K. Leerdam voor V. Kazaishvili Vitesse
76' Doelpunt FC Groningen Doelpunt Y. van Nieff FC Groningen
78' Doelpunt FC Groningen Doelpunt M. Kieftenbeld FC Groningen
78' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor K. Diks Vitesse
82' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor M. Vejinovic Vitesse
82' Wissel FC Groningen Wissel N. van der Velden voor M. de Leeuw FC Groningen
Video hoogtepunten en samenvatting FC Groningen - Vitesse
Opstellingen FC Groningen - Vitesse

Voorbeschouwing FC Groningen - Vitesse

FC Groningen en Vitesse spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de KNVB Beker.

De vorige ontmoeting tussen FC Groningen en Vitesse in de KNVB Beker vond plaats op 28 oktober 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Groningen. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is FC Groningen favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Vitesse slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.