Nabeschouwing FC Twente - SC Heerenveen (2-2) || KNVB Beker 2008/2009

Zondag 17 mei 2009 - 18:07 uur

In de KNVB Beker 2008/2009 neemt FC Twente het zondag 17 mei 2009 om 18:07 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen.

Via de FC Twente - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Twente - SC Heerenveen (2-2)

Het KNVB Beker duel tussen FC Twente en SC Heerenveen is geëindigd in een 2-2 overwinning voor SC Heerenveen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-1 eindstand.

In de 26e minuut dacht SC Heerenveen op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Popov. Helaas voor SC Heerenveen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 54e minuut was het FC Twente dat via E. Elia dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. B. Kalou dacht na 111 minuten te scoren voor SC Heerenveen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 117e minuut scoorde FC Twente via Y. Hersi, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken FC Twente - SC Heerenveen
2
2
LIVE FC Twente - SC Heerenveen 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Twente - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Wissel FC Twente Wissel R. Denneboom voor M. Arnautovic FC Twente
17' Wissel FC Twente Wissel R. Stam voor P. Wisgerhof FC Twente
19' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor M. Svec SC Heerenveen
26' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt G. Popov SC Heerenveen
43' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor G. Sibon SC Heerenveen
45' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor G. Popov SC Heerenveen
51' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor T. Janssen FC Twente
54' Doelpunt FC Twente Doelpunt E. Elia FC Twente
74' Wissel SC Heerenveen Wissel B. Kalou voor C. Grindheim SC Heerenveen
78' Wissel SC Heerenveen Wissel G. Roorda voor M. Svec SC Heerenveen
83' Wissel FC Twente Wissel Y. Hersi voor K. Perez FC Twente
86' Wissel SC Heerenveen Wissel Paulo Henrique voor R. Beerens SC Heerenveen
90' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor G. Roorda SC Heerenveen
111' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt B. Kalou SC Heerenveen
117' Doelpunt FC Twente Doelpunt Y. Hersi FC Twente
Video hoogtepunten en samenvatting FC Twente - SC Heerenveen
Opstellingen FC Twente - SC Heerenveen

Voorbeschouwing FC Twente - SC Heerenveen

FC Twente en SC Heerenveen spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat FC Twente en SC Heerenveen elkaar treffen in de KNVB Beker.