Nabeschouwing Helmond Sport - ASWH (5-0) || KNVB Beker 2009/2010

Dinsdag 27 oktober 2009 - 19:00 uur

In de KNVB Beker 2009/2010 neemt Helmond Sport het dinsdag 27 oktober 2009 om 19:00 uur in eigen huis op tegen ASWH.

Via de Helmond Sport - ASWH live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Helmond Sport - ASWH (5-0)

Het KNVB Beker duel tussen Helmond Sport en ASWH is geëindigd in een 5-0 overwinning voor Helmond Sport. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 1e minuut dacht Helmond Sport op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Voskamp. Helaas voor Helmond Sport werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 23e minuut was het Helmond Sport dat via Bruno Andrade dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 35e minuut moest ASWH verder met een man minder nadat G. Klaverweide een rode kaart had gekregen. Het lukte Helmond Sport in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 42e minuut scoorde Helmond Sport via M. Höcher, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 49 minuten spelen wist Helmond Sport via J. Voskamp de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 87e minuut scoorde M. Mampuya namens Helmond Sport. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Helmond Sport - ASWH
5
0
LIVE Helmond Sport - ASWH 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Helmond Sport - ASWH teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart ASWH Gele kaart voor D. Versluis ASWH
1' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt J. Voskamp Helmond Sport
23' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt Bruno Andrade Helmond Sport
35' Rode kaart ASWH Rode kaart voor G. Klaverweide ASWH
42' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt M. Höcher Helmond Sport
49' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt J. Voskamp Helmond Sport
62' Wissel Helmond Sport Wissel J. Altheer voor R. Paardekooper Helmond Sport
70' Wissel Helmond Sport Wissel M. Mampuya voor M. Höcher Helmond Sport
70' Wissel Helmond Sport Wissel J. Habraken voor Bruno Andrade Helmond Sport
71' Wissel ASWH Wissel R. Ouwehand voor J. Petrov ASWH
76' Wissel ASWH Wissel S. Van Dam voor S. Barragan ASWH
85' Wissel ASWH Wissel I. Eltenberg voor D. Versluis ASWH
87' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt M. Mampuya Helmond Sport
Video hoogtepunten en samenvatting Helmond Sport - ASWH
Opstellingen Helmond Sport - ASWH

Voorbeschouwing Helmond Sport - ASWH

Helmond Sport en ASWH spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Helmond Sport en ASWH elkaar treffen in de KNVB Beker.