Nabeschouwing JVC Cuijk - GVVV (1-2) || KNVB Beker 2014/2015

Woensdag 24 september 2014 - 20:00 uur



In de KNVB Beker 2014/2015 neemt JVC Cuijk het woensdag 24 september 2014 om 20:00 uur in eigen huis op tegen GVVV. De wedstrijd wordt gespeeld in Gemeentelijk Sportpark De Groenendijkse Kampen in Cuijk.

Via de JVC Cuijk - GVVV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing JVC Cuijk - GVVV (1-2)

Het KNVB Beker duel tussen JVC Cuijk en GVVV is geëindigd in een 1-2 overwinning voor GVVV. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 28e minuut dacht GVVV op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Terschegget. Helaas voor GVVV werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 58e minuut was het JVC Cuijk dat via C. Latupeirissa dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. van Eck dacht na 89 minuten te scoren voor GVVV, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken JVC Cuijk - GVVV
Goals
1
2
LIVE JVC Cuijk - GVVV 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd JVC Cuijk - GVVV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
24' Wissel JVC Cuijk Wissel R. Renirie voor M. Janssen JVC Cuijk
25' Gele kaart GVVV Gele kaart voor S. Grot GVVV
27' Wissel JVC Cuijk Wissel S. Witt voor J. van Gerwen JVC Cuijk
28' Doelpunt GVVV Doelpunt R. Terschegget GVVV
33' Gele kaart GVVV Gele kaart voor R. Terschegget GVVV
58' Penalty JVC Cuijk Penalty C. Latupeirissa JVC Cuijk
59' Wissel JVC Cuijk Wissel B. Visser voor C. Latupeirissa JVC Cuijk
67' Gele kaart JVC Cuijk Gele kaart voor F. Schaap JVC Cuijk
70' Gele kaart GVVV Gele kaart voor J. Snijders GVVV
79' Wissel GVVV Wissel I. Ouaddouh voor J. Snijders GVVV
81' Wissel GVVV Wissel D. de Leeuw voor R. Terschegget GVVV
89' Doelpunt GVVV Doelpunt M. van Eck GVVV
Video hoogtepunten en samenvatting JVC Cuijk - GVVV
Opstellingen JVC Cuijk - GVVV

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing JVC Cuijk - GVVV

JVC Cuijk en GVVV spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat JVC Cuijk en GVVV elkaar treffen in de KNVB Beker.

Resultaat Aantal
Winst JVC Cuijk 0
Winst GVVV 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
JVC Cuijk - GVVV Opstelling JVC Cuijk Opstelling GVVV Live JVC Cuijk - GVVV Live JVC Cuijk - GVVV kijken JVC Cuijk - GVVV kijken Live JVC Cuijk - GVVV stream JVC Cuijk - GVVV Fox Sports Nabeschouwing JVC Cuijk - GVVV Uitslag JVC Cuijk - GVVV Statistieken JVC Cuijk - GVVV KNVB Beker 2014/2015 JVC Cuijk - GVVV wedden JVC Cuijk - GVVV gokken JVC Cuijk - GVVV Unibet