Nabeschouwing Kozakken Boys - Stormvogels 28 (7-0) || KNVB Beker 2014/2015

Dinsdag 26 augustus 2014 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2014/2015 neemt Kozakken Boys het dinsdag 26 augustus 2014 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Stormvogels 28. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Zwaaier in Werkendam.

Via de Kozakken Boys - Stormvogels 28 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kozakken Boys - Stormvogels 28 (7-0)

Het KNVB Beker duel tussen Kozakken Boys en Stormvogels 28 is geëindigd in een 7-0 overwinning voor Kozakken Boys. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 7-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 14e minuut dacht Kozakken Boys op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Powel. Helaas voor Kozakken Boys werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 21e minuut was het Kozakken Boys dat via B. Powel dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. B. Jongeneel dacht na 47 minuten te scoren voor Kozakken Boys, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 56e minuut scoorde Kozakken Boys via S. Husen, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 57 minuten spelen wist Kozakken Boys via M. Lukoki de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 63e minuut scoorde M. Lukoki namens Kozakken Boys. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 87e minuut leek M. Potkamp te scoren voor Kozakken Boys, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 7-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Kozakken Boys - Stormvogels 28
7
0
LIVE Kozakken Boys - Stormvogels 28 7-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kozakken Boys - Stormvogels 28 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Kozakken Boys Doelpunt B. Powel Kozakken Boys
21' Doelpunt Kozakken Boys Doelpunt B. Powel Kozakken Boys
47' Doelpunt Kozakken Boys Doelpunt B. Jongeneel Kozakken Boys
56' Doelpunt Kozakken Boys Doelpunt S. Husen Kozakken Boys
57' Doelpunt Kozakken Boys Doelpunt M. Lukoki Kozakken Boys
60' Wissel Kozakken Boys Wissel A. Lock voor S. Husen Kozakken Boys
60' Wissel Kozakken Boys Wissel C. Doekhi voor J. Gaari Kozakken Boys
60' Wissel Kozakken Boys Wissel R. den Hoed voor B. Jongeneel Kozakken Boys
63' Doelpunt Kozakken Boys Doelpunt M. Lukoki Kozakken Boys
74' Wissel Stormvogels 28 Wissel L. Reijnen voor B. Huberts Stormvogels 28
75' Gele kaart Stormvogels 28 Gele kaart voor T. Creemers Stormvogels 28
76' Wissel Stormvogels 28 Wissel K. Peters voor L. Kooiman Stormvogels 28
84' Wissel Stormvogels 28 Wissel S. Scholtz voor R. Janssen Stormvogels 28
87' Doelpunt Kozakken Boys Doelpunt M. Potkamp Kozakken Boys
Video hoogtepunten en samenvatting Kozakken Boys - Stormvogels 28
Opstellingen Kozakken Boys - Stormvogels 28

Voorbeschouwing Kozakken Boys - Stormvogels 28

Kozakken Boys en Stormvogels 28 spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Kozakken Boys en Stormvogels 28 elkaar treffen in de KNVB Beker.