Nabeschouwing MSC - ONS Sneek (1-2) || KNVB Beker 2014/2015

Woensdag 27 augustus 2014 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2014/2015 neemt MSC het woensdag 27 augustus 2014 om 20:00 uur in eigen huis op tegen ONS Sneek. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Ezinge (MSC) in Meppel.

Via de MSC - ONS Sneek live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing MSC - ONS Sneek (1-2)

Het KNVB Beker duel tussen MSC en ONS Sneek is geëindigd in een 1-2 overwinning voor ONS Sneek. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 8e minuut dacht MSC op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Besuijen. Helaas voor MSC werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 49e minuut was het ONS Sneek dat via J. Bosch dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. van der Zee dacht na 82 minuten te scoren voor ONS Sneek, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken MSC - ONS Sneek
1
2
LIVE MSC - ONS Sneek 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd MSC - ONS Sneek teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt MSC Doelpunt S. Besuijen MSC
44' Wissel ONS Sneek Wissel H. de Boer voor D. Kampstra ONS Sneek
49' Doelpunt ONS Sneek Doelpunt J. Bosch ONS Sneek
60' Wissel MSC Wissel C. Fidom voor J. Fidom MSC
77' Wissel MSC Wissel E. Scholte ter Horst voor S. Besuijen MSC
80' Gele kaart MSC Gele kaart voor K. van der Aa MSC
80' Wissel MSC Wissel J. Benjamins voor K. van Duuren MSC
82' Doelpunt ONS Sneek Doelpunt A. van der Zee ONS Sneek
82' Wissel ONS Sneek Wissel R. Dijk voor C. Gonzalez ONS Sneek
88' Gele kaart ONS Sneek Gele kaart voor G. van der Veen ONS Sneek
90' Gele kaart ONS Sneek Gele kaart voor C. de Wagt ONS Sneek
90' Gele kaart ONS Sneek Gele kaart voor J. Bosch ONS Sneek
92' Wissel ONS Sneek Wissel T. Kerkstra voor M. Roosenburg ONS Sneek