Nabeschouwing MVV Maastricht - Helmond Sport (4-3) (na verlenging) || KNVB Beker 2014/2015

Woensdag 24 september 2014 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2014/2015 neemt MVV Maastricht het woensdag 24 september 2014 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Helmond Sport. De wedstrijd wordt gespeeld in De Geusselt in Maastricht.

Via de MVV Maastricht - Helmond Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing MVV Maastricht - Helmond Sport (4-3) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen MVV Maastricht en Helmond Sport is geëindigd in een 4-3 overwinning voor MVV Maastricht. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-2 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het MVV Maastricht dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 29e minuut dacht MVV Maastricht op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Kuipers. Helaas voor MVV Maastricht werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 31e minuut was het MVV Maastricht dat via J. Croux dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Sequeira dacht na 84 minuten te scoren voor Helmond Sport, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 87e minuut scoorde Helmond Sport via O. Diouck, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Na 103 minuten spelen wist MVV Maastricht via R. Hikspoors de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 110e minuut scoorde J. Sequeira namens Helmond Sport. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 112e minuut leek N. Vorthoren te scoren voor MVV Maastricht, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het MVV Maastricht die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 4-3 overwinning.

Wedstrijdstatistieken MVV Maastricht - Helmond Sport
4
3
LIVE MVV Maastricht - Helmond Sport 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd MVV Maastricht - Helmond Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt MVV Maastricht Doelpunt N. Kuipers MVV Maastricht
31' Doelpunt MVV Maastricht Doelpunt J. Croux MVV Maastricht
67' Wissel Helmond Sport Wissel J. Sequeira voor J. Tuyp Helmond Sport
68' Wissel MVV Maastricht Wissel S. Braken voor W. Vink MVV Maastricht
77' Wissel Helmond Sport Wissel A. van Geffen voor K. Visser Helmond Sport
77' Wissel Helmond Sport Wissel D. Guijo-Velasco voor R. van de Sande Helmond Sport
82' Wissel MVV Maastricht Wissel A. Alessandro voor B. Smeets MVV Maastricht
84' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt J. Sequeira Helmond Sport
87' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt O. Diouck Helmond Sport
99' Wissel MVV Maastricht Wissel R. Hikspoors voor M. Veldmate MVV Maastricht
103' Doelpunt MVV Maastricht Doelpunt R. Hikspoors MVV Maastricht
110' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt J. Sequeira Helmond Sport
112' Doelpunt MVV Maastricht Doelpunt N. Vorthoren MVV Maastricht
Video hoogtepunten en samenvatting MVV Maastricht - Helmond Sport
Opstellingen MVV Maastricht - Helmond Sport

Voorbeschouwing MVV Maastricht - Helmond Sport

MVV Maastricht en Helmond Sport spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat MVV Maastricht en Helmond Sport elkaar treffen in de KNVB Beker.