Nabeschouwing Oude Maas - DOSKO (1-3) (na verlenging) || KNVB Beker 2014/2015

Woensdag 27 augustus 2014 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2014/2015 neemt Oude Maas het woensdag 27 augustus 2014 om 20:00 uur in eigen huis op tegen DOSKO. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Polder Albrandswaard (Poortugaal) in Poortugaal.

Via de Oude Maas - DOSKO live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oude Maas - DOSKO (1-3) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen Oude Maas en DOSKO is geëindigd in een 1-3 overwinning voor DOSKO. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het DOSKO dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 23e minuut dacht DOSKO op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Bedaf. Helaas voor DOSKO werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 32e minuut was het Oude Maas dat via C. Leenders dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. M. Bedaf dacht na 91 minuten te scoren voor DOSKO, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 117e minuut scoorde DOSKO via M. Bedaf, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het DOSKO die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-3 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Oude Maas - DOSKO
1
3
LIVE Oude Maas - DOSKO 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oude Maas - DOSKO teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt DOSKO Doelpunt M. Bedaf DOSKO
32' Doelpunt Oude Maas Doelpunt C. Leenders Oude Maas
46' Wissel Oude Maas Wissel J. Oster voor C. da Silva Oude Maas
60' Wissel Oude Maas Wissel S. Demirel voor R. Doest Oude Maas
61' Wissel DOSKO Wissel Y. Broeren voor T. de Bonte DOSKO
75' Wissel Oude Maas Wissel L. Otte voor P. Struijk Oude Maas
91' Doelpunt DOSKO Doelpunt M. Bedaf DOSKO
93' Wissel DOSKO Wissel J. Hopmans voor B. Klomps DOSKO
107' Gele kaart DOSKO Gele kaart voor T. van der Spek DOSKO
110' Wissel DOSKO Wissel D. Lauwen voor T. van Mechelen DOSKO
111' Gele kaart DOSKO Gele kaart voor J. Gijzen DOSKO
115' Gele kaart Oude Maas Gele kaart voor J. van den Belt Oude Maas
117' Doelpunt DOSKO Doelpunt M. Bedaf DOSKO