Nabeschouwing Roda JC - FC Volendam (2-3) || KNVB Beker 2008/2009

Donderdag 5 maart 2009 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2008/2009 neemt Roda JC het donderdag 5 maart 2009 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Volendam.

Via de Roda JC - FC Volendam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roda JC - FC Volendam (2-3)

Het KNVB Beker duel tussen Roda JC en FC Volendam is geëindigd in een 2-3 overwinning voor FC Volendam. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 15e minuut dacht FC Volendam op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Bakens. Helaas voor FC Volendam werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 55e minuut was het Roda JC Kerkrade dat via J. Yulu-Matondo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. De Fauw dacht na 67 minuten te scoren voor Roda JC Kerkrade, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 74e minuut scoorde FC Volendam via M. Platje, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 96 minuten spelen wist FC Volendam via M. Platje de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Roda JC - FC Volendam
2
3
LIVE Roda JC - FC Volendam 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roda JC - FC Volendam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt FC Volendam Doelpunt T. Bakens FC Volendam
30' Wissel FC Volendam Wissel Y. de Wit voor B. Hofstede FC Volendam
55' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt J. Yulu-Matondo Roda JC Kerkrade
62' Wissel FC Volendam Wissel M. Platje voor D. van Dijk FC Volendam
67' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt D. De Fauw Roda JC Kerkrade
74' Doelpunt FC Volendam Doelpunt M. Platje FC Volendam
91' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor E. Linssen Roda JC Kerkrade
96' Doelpunt FC Volendam Doelpunt M. Platje FC Volendam
101' Wissel FC Volendam Wissel M. Boots voor A. Meijers FC Volendam
106' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel L. Delorge voor A. Hadouir Roda JC Kerkrade
106' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel J. Vandamme voor E. Linssen Roda JC Kerkrade
116' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel P. Kah voor S. Cissé Roda JC Kerkrade
Video hoogtepunten en samenvatting Roda JC - FC Volendam
Opstellingen Roda JC - FC Volendam

Voorbeschouwing Roda JC - FC Volendam

Roda JC en FC Volendam spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Roda JC en FC Volendam elkaar treffen in de KNVB Beker.