Nabeschouwing SC Cambuur - PEC Zwolle (2-3) (na verlenging) || KNVB Beker 2014/2015

Dinsdag 27 januari 2015 - 18:30 uur

In de KNVB Beker 2014/2015 neemt SC Cambuur het dinsdag 27 januari 2015 om 18:30 uur in eigen huis op tegen PEC Zwolle. De wedstrijd wordt gespeeld in Cambuurstadion (Leeuwarden) in Leeuwarden.

Via de SC Cambuur - PEC Zwolle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Cambuur - PEC Zwolle (2-3) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen SC Cambuur en PEC Zwolle is geëindigd in een 2-3 overwinning voor PEC Zwolle. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-2 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het PEC Zwolle dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 25e minuut dacht PEC Zwolle op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Lam. Helaas voor PEC Zwolle werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 51e minuut was het PEC Zwolle dat via R. Thomas dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. F. Narsingh dacht na 56 minuten te scoren voor SC Cambuur, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 61e minuut scoorde SC Cambuur via F. Narsingh, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Na 109 minuten spelen wist PEC Zwolle via J. Lukoki de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het PEC Zwolle die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-3 overwinning.

Wedstrijdstatistieken SC Cambuur - PEC Zwolle
2
3
LIVE SC Cambuur - PEC Zwolle 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Cambuur - PEC Zwolle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt T. Lam met assist van B. van Hintum PEC Zwolle
51' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt R. Thomas PEC Zwolle
56' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt F. Narsingh SC Cambuur
56' Wissel SC Cambuur Wissel M. Rosheuvel voor E. Bakker SC Cambuur
56' Wissel SC Cambuur Wissel S. Bytyqi voor D. de Ridder SC Cambuur
61' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt F. Narsingh SC Cambuur
83' Wissel PEC Zwolle Wissel D. Ferfelis voor S. Becker PEC Zwolle
94' Wissel SC Cambuur Wissel M. Barto voor F. Narsingh SC Cambuur
106' Wissel PEC Zwolle Wissel S. Moro voor R. Thomas PEC Zwolle
109' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt J. Lukoki PEC Zwolle
112' Wissel PEC Zwolle Wissel A. Bjelica voor Jesper Drost PEC Zwolle
113' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor M. van der Werff PEC Zwolle
123' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor D. Ferfelis PEC Zwolle
Video hoogtepunten en samenvatting SC Cambuur - PEC Zwolle
Opstellingen SC Cambuur - PEC Zwolle

Voorbeschouwing SC Cambuur - PEC Zwolle

SC Cambuur en PEC Zwolle spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de KNVB Beker.

De vorige ontmoeting tussen SC Cambuur en PEC Zwolle in de KNVB Beker vond plaats op 20 september 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor PEC Zwolle. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is PEC Zwolle favoriet. 1 keer wist de ploeg van SC Cambuur te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor SC Cambuur. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.