Nabeschouwing SC Feyenoord - De Dijk (2-4) (na verlenging) || KNVB Beker 2014/2015

Woensdag 27 augustus 2014 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2014/2015 neemt SC Feyenoord het woensdag 27 augustus 2014 om 20:00 uur in eigen huis op tegen De Dijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex Varkenoord in Rotterdam.

Via de SC Feyenoord - De Dijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Feyenoord - De Dijk (2-4) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen SC Feyenoord en De Dijk is geëindigd in een 2-4 overwinning voor De Dijk. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het De Dijk dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 12e minuut dacht SC Feyenoord op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Norbruis. Helaas voor SC Feyenoord werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 88e minuut was het De Dijk dat via N. El Gourari dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. N. El Gourari dacht na 92 minuten te scoren voor De Dijk, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 107e minuut scoorde SC Feyenoord via R. Faria, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 107e minuut moest De Dijk verder met een man minder, nadat M. El Aamrani een tweede gele kaart kreeg. In de 115e minuut scoorde O. Lindenbergh namens De Dijk. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 120e minuut leek C. Tayeb te scoren voor De Dijk, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het De Dijk die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-4 overwinning.

Wedstrijdstatistieken SC Feyenoord - De Dijk
2
4
LIVE SC Feyenoord - De Dijk 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Feyenoord - De Dijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt SC Feyenoord Doelpunt P. Norbruis SC Feyenoord
41' Gele kaart De Dijk Gele kaart voor O. Lindenbergh De Dijk
42' Wissel De Dijk Wissel S. Bentohami voor Y. de Wit De Dijk
62' Wissel De Dijk Wissel N. El Gourari voor M. Elaakel De Dijk
65' Gele kaart SC Feyenoord Gele kaart voor R. Beute SC Feyenoord
68' Gele kaart De Dijk Gele kaart voor M. El Aamrani De Dijk
68' Wissel De Dijk Wissel M. El Aamrani voor T. Ruder De Dijk
70' Gele kaart De Dijk Gele kaart voor D. Kaars De Dijk
76' Gele kaart SC Feyenoord Gele kaart voor F. van Lare SC Feyenoord
81' Wissel SC Feyenoord Wissel J. Buitenhuis voor L. Versteegen SC Feyenoord
83' Gele kaart De Dijk Gele kaart voor N. El Gourari De Dijk
88' Doelpunt De Dijk Doelpunt N. El Gourari De Dijk
90' Gele kaart De Dijk Gele kaart voor A. Wiltenburg De Dijk
90' Wissel SC Feyenoord Wissel T. van Rheenen voor J. Josee SC Feyenoord
92' Doelpunt De Dijk Doelpunt N. El Gourari De Dijk
102' Wissel SC Feyenoord Wissel M. Jones voor F. van Lare SC Feyenoord
105' Gele kaart SC Feyenoord Gele kaart voor J. Dobber SC Feyenoord
107' Doelpunt SC Feyenoord Doelpunt R. Faria SC Feyenoord
107' Gele kaart SC Feyenoord Gele kaart voor R. Faria SC Feyenoord
107' Tweede gele kaart De Dijk Tweede gele kaart voor M. El Aamrani De Dijk
115' Penalty De Dijk Penalty O. Lindenbergh De Dijk
115' Gele kaart SC Feyenoord Gele kaart voor P. Bentem SC Feyenoord
115' Gele kaart SC Feyenoord Gele kaart voor T. van Rheenen SC Feyenoord
120' Doelpunt De Dijk Doelpunt C. Tayeb De Dijk
Video hoogtepunten en samenvatting SC Feyenoord - De Dijk
Opstellingen SC Feyenoord - De Dijk

Voorbeschouwing SC Feyenoord - De Dijk

SC Feyenoord en De Dijk spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat SC Feyenoord en De Dijk elkaar treffen in de KNVB Beker.