Nabeschouwing SC Heerenveen - Haaglandia (7-0) || KNVB Beker 2008/2009

Woensdag 12 november 2008 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2008/2009 neemt SC Heerenveen het woensdag 12 november 2008 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Haaglandia.

Via de SC Heerenveen - Haaglandia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Heerenveen - Haaglandia (7-0)

Het KNVB Beker duel tussen SC Heerenveen en Haaglandia is geëindigd in een 7-0 overwinning voor SC Heerenveen. Na 45 minuten stond er een 5-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 7-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 9e minuut dacht SC Heerenveen op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Grindheim. Helaas voor SC Heerenveen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 14e minuut was het SC Heerenveen dat via D. Pranjic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Pranjic dacht na 22 minuten te scoren voor SC Heerenveen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 24e minuut scoorde SC Heerenveen via B. Kalou, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 33 minuten spelen wist SC Heerenveen via D. Pranjic de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 55e minuut scoorde T. Elyounoussi namens SC Heerenveen. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 90e minuut leek G. Popov te scoren voor SC Heerenveen, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 7-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken SC Heerenveen - Haaglandia
7
0
LIVE SC Heerenveen - Haaglandia 7-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Heerenveen - Haaglandia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt C. Grindheim SC Heerenveen
14' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt D. Pranjic SC Heerenveen
22' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt D. Pranjic SC Heerenveen
24' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt B. Kalou SC Heerenveen
33' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt D. Pranjic SC Heerenveen
55' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt T. Elyounoussi SC Heerenveen
90' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt G. Popov SC Heerenveen
Video hoogtepunten en samenvatting SC Heerenveen - Haaglandia
Opstellingen SC Heerenveen - Haaglandia

Voorbeschouwing SC Heerenveen - Haaglandia

SC Heerenveen en Haaglandia spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat SC Heerenveen en Haaglandia elkaar treffen in de KNVB Beker.